SAGA O EMBRIJIMA

Napokon je gotovo: Sofia Vergara više ne mora brinuti zbog sulude tužbe bivšeg zaručnika

01.04.2021 u 08:47

Bionic
Reading

Najplaćenija televizijska glumica na svijetu napokon može odahnuti - njezin bivši suprug Nick Loeb izgubio je i posljednju tužbu u kojoj je tražio da njihove embrije, zamrznute još u vrijeme dok su bili zajedno, može iskoristiti bez njezine dozvole

Sud u Los Angelesu odbio je i posljednju žalbu Nicka Loeba u parnici protiv njegove bivše zaručnice Sofije Vergare, u kojoj je tražio da može bez njezine dozvole iskoristiti zamrznute embrije, koje su 'stvorili' u doba kada su još bili zajedno. 48-godišnja Sofia Vergara i tri godine mlađi Nick Loeb okončali su svoje zaruke u svibnju 2014., nakon što su godinu ranije odlučili otići na in vitro oplodnju, no ista nije uspjela.

U studenom 2015. godine Kolumbijka se udala za Joeja Manganiella, a bivši zaručnik, očito ljubomoran i povrijeđen zbog svega odlučio se na suludu tužbu. 2017. Vergara je predala pravne dokumente u Kaliforniji, nadajući se kako će tako spriječiti Loeba da može bez njezine dozvole koristiti zamrznute embrije.

  • +4
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, Loebova namjera bila je da surogat majka rodi njihovo dijete, što je Vergara, naravno, smatrala suludim. Još ranije ovog mjeseca sudac je presudio u glumičinu korist, podsjećajući Loeba da su u klinici za plodnost potpisali zajedničku izjavu kako oboje moraju pristati na bilo kakvo korištenje zamrznutih embrija.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BG026/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako se piše još od njihovog prekida, Loeb je zbog činjenice da je ostavljen odlučio napakostiti bivšoj zaručnici, stoga se i odlučio na ove sulude tužbe, kojima je sada, svi se nadaju, napokon došao kraj.