NOSIO JE U STUDIO

Nakon što je viđena s prstenom na ruci, Megan Fox ne krije sreću s mladim glazbenikom

01.02.2021 u 11:20

Bionic
Reading

Glumica Megan Fox koju su svojedobno zbog tetovaža, duge tamne kose i svijetlih očiju, nazivali nasljednicom Angeline Jolie, u središtu je medijske pozornosti zbog svog burnog ljubavnog života

Atraktivna brineta iza koje je turbulentan razvod s glumcem Brianom Austinom Greenom, najpoznatijim po ulozi Davida Silvera u popularnoj teen seriji 'Beverly Hills' s kojim ima troje djece, sad uživa na krilima nove ljubavi.

Lijepa glumica pronašla je ljubavnu sreću u naručju glazbenika Machine Gun Kellyja u čijem se spotu pojavila.

Megan je pratila svog novog dečka prilikom gostovanja u showu Saturday Night Live gdje su izazvali veliku pozornost, a MGK je u jednom trenutku nosio glumicu.

  • +3
Megan Fox i Machine Gun Kelly Izvor: Profimedia / Autor: Beautiful Signature / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je prošle godine procurila vijest kako se 34-godišnja zvijezda 'Transformera' razvodi od svog supruga, par se ne odvaja jedno od drugoga.

Megan je na svojem Instagram profilu pohvalila reperov nastup u poznatom showu riječima: 'To je bio najbolji show u ovoj emisiji ikad', napisala je Megan koja još nije finalizirala razvod.

Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Brian Austin Green i zvijezda filma 'Jenniferino tijelo' u braku su bili 10 godina i imaju troje djece.

Inače, 30-godišnji reper i glumac Machine Gun Kelly, pravi je mamac za ljepotice pa su ga dosad povezivali između ostalog i s Kate Beckinsale, Noah Cyrus, Demi Lovato, Chantal Jeffries...