UVIJEK ISKREN

Nakon što je svijetu otkrio da vodi životnu bitku, Jeff Bridges još je jednim priznanjem šokirao sve

08.12.2020 u 15:07

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac nedavno je ostavio bez riječi sve, javno priznavši kako boluje od teške bolesti, a sada su se mediji 'dokopali' i davno izgubljene snimke, na kojoj Jeff Bridges otkriva nepoznate detalje svog djetinjstva

Iako je intervju s Rayjem Straitom snimljen još davne 1979. godine, snimka je tek sada pronađena, a ona otkriva javnosti do sada nepoznate detalje iz života Jeffa Bridgesa, koji, pričajući o njima priznaje kako mu je upravo to pomoglo da se suoči s najvećim životnim bitkama.

Zvijezda filma 'Veliki Lebowski', koji je nedavno otkrio kako vodi životnu bitku nakon što mu je dijagnosticiran rak limfnih čvorova, svoj prvi susret sa smrću imao je u trenucima svog rođenja.

Kako priča u intervjuu, te 1949. godine, na putu za bolnicu, okrenuo se u maternici svoje majke Dorothy Bridges tako da nije mogao krenuti kroz porođajni kanal. Nakon što su je smjestili u rađaonu, prestala je disati jer je dobila tešku reakciju na anestetik, a potom je i njegovo srce u majčinu trbuhu prestalo kucati.

Na snimci, koju je u posjed dobio Page Six, Jeff Bridges govori: 'Mama je počela umirati. I sama je kasnije to opisala kako je imala osjećaj kao da se spušta u dizalu prekrivenim u crni baršun, kao da pada na leđa i da nema nikakvu kontrolu nad sobom. Nije mogla disati. Onda su je napokon stavili u sjedeći položaj i uspjela je doći do zraka, a onda ih je čula kako govore kako je bebi prestalo kucati srce. Rekli su da sam mrtav, da mi srce ne kuca. Nakon toga uspjela je doći do zraka i srce je i njoj, ali i meni ponovno počelo kucati, nakon čega sam se opet okrenuo u maternici i napokon izašao,'

Majčinu predanost opisao je riječim da 'imati takvo iskustvo već po rođenju odmah ti u startu zasjeni sve ostale životne teškoće.

  • +4
Susan i Jeff Bridges Izvor: Profimedia / Autor: LGjr-RG/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Ovu priču, danas 71-godišnji glumac, ispričao je samo nekoliko mjeseci nakon što mu je majka ispričala cijelu priču o njegovom rođenju. 'Bio je to jedno od najvećih saznanja mog života, a ono što sam iz svega naučio je da sam rođen i da sam živ. Danas kada stavim sve svoje druge životne borbe pored toga, izgledaju tako zanemarive. Znaš da ćeš sve preživjeti, da nećeš umrijeti.'

Kako je otkrio, slušajući majčinu priču, za njega je to bilo pomalo psihodelično iskustvo, jer dok je ona pričala, on se svega toga prisjećao.

Inače, Jeff Bridges u listopadu je, u objavi na Twitteru, sa svojim obožavateljima podijelio vijest kako se bori s rakom limfnih čvorova, no, kako je rekao, tu bitku namjerava dobiti. Holivudski glumac prije četiri je dana proslavio 71. rođendan.