ODUŠEVLJENA JADRANOM

Nakon slapova Krke Viktorijina anđelica posjetila Dubrovnik

31.08.2018 u 20:04

Bionic
Reading

Slavna manekenka koja se proslavila nošenjem revija Victoria's Secret donjeg rublja, već nekoliko dana uživa u Hrvatskoj koja je ove godine hit destinacija među slavnim osobama. Lily Aldridge s obitelji je nakon sjeverne Dalmacije stigla na sam jug i oduševila se Dubrovnikom

Prije nekoliko dana slavna američka manekenka Lily Aldridge pohvalila se fotografijom iz Hrvatske i tada obznanila kako ljetuje na našoj obali. Lily je samo jedna u nizu poznatih zvijezda koje su ovo ljeto odlučile stići na Jadran.

Sa svojom obitelji, 6-godišnjom kćerkicom Dixie i suprugom Calebom Followillom, prvo se uputila a slapove Krke koji su je ostavili bez teksta.

Morning Swim 🐳

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Nakon toga 32-godišnjakinja je otputovala u Dubrovnik za koji ima samo riječi hvale. Putem svog Instagram profila, zanosna Lily objavila je fotografiju iz Dubrovnika i poručila: ‘Razgledati Stari grad u Dubrovniku bilo je divno i mnogo smo naučili o povijesti grada. Prepoznaje li itko ove stepenice iz popularne HBO serije i naravno nevjerojatnih knjiga?’

Inače, dugogodišnji suprug poznate manekenke, frontmen benda Kings of Leon prošle je godine s bendom prvi put nastupio pred hrvatskom publikom na glazbenom festivalu u Zagrebu pa mnogi smatraju da je upravo on odabrao destinaciju ovogodišnjeg obiteljskog odmora.

  • +3
Lily Aldridge Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia