UŽIVA U SLOBODI

Nakon prekida s Hauserom Jelena Rozga utjehu pronalazi u putovanjima

09.04.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana objavila je svoj novi singl 'Najbolji dan', a onda se zaputila na kratki odmor od obveza. Ovoga puta uživa u sunčanom Rimu gdje je pokazala koliko joj godi talijanski zrak i klima

Iako joj trenutno ne cvatu ruže na ljubavnom polju, Jelena Rozga u poslu niže uspjeh za uspjehom, a u svemu pronalazi vremena i za uživanje. Tako je prije nekoliko dana otputovala u Rim, a putem društvenih mreža pokazala je kako i gdje uživa.

'Pozdrav iz Vječnog Grada', poručila je mnogobrojnim obožavateljima ispod fotografije na kojoj pozira u casual izdanju u kakvom u možemo vidjeti samo u privatnim trenucima opuštanja. Tijekom nastupa i pojavljivanja na društvenim događanjima Jelena je uglavnom dotjerana od glave do pete.

❤️ #vatican #rome #sunday #jelenarozga

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Simpatična Dalmatinka ne krije koliko voli putovati i otkrivati nove destinacije, a nedavno je za tportal otkrila i koje su joj najdraže rekavši: 'To je Split jer je kući najljepše i jer je sve ljepše uz more i sunce. Zatim Atena, jer ima neke magije u tom temperamentu ljudi, a onda New York - grad u kojem ništa, pa ni ljubav, nikada ne spava.'

Zato se nekoliko puta godišnje uputi u Atenu gdje se uvijek lijepo provede i kući ponese divne uspomene.

Osim toga nedavno je s kolegicom Andreom Šušnjarom posjetila i Dubai koji ju je ostavio bez teksta, a prije samo dva tjedna spojila je ugodno s korisnim i otputovala u Australiju gdje je održala svoju kratku turneju za hrvatske iseljenike.

  • +4
Jelena Rozga Izvor: Instagram / Autor: rozgajelenaofficial