NISU USPJELI

Nakon osam godina razvodi se još jedan holivudski par

07.08.2017 u 12:14

Bionic
Reading

Njihova se ljubav dogodila 2007. godine na snimanju romantičnog filma 'Odvedi me kući večeras', a dvije godine kasnije već su bili u braku, tijekom kojeg su dobili sina Jacka. Ipak, mnogobrojni tračevi i razna šuškanja o nevjeri, poljuljala su njihovu ljubav, a Anna Faris i Chris Pratt sada su i službeno potvrdili da je njihovom braku došao kraj

'Iako smo tužni, Anna i ja moramo vam reći da smo i službeno razvedeni. Dugo smo se trudili spasiti brak, no, nažalost, nismo uspjeli. Naš sin ima dvoje roditelja koji ga obožavaju, i za njegovo dobro želimo zadržati privatnost, koju ćete, nadam se, poštivati. Još uvijek volimo jedno drugo neizmjerno, cijenimo vrijeme koje smo proveli zajedno, s velikim poštovanjem jedno za drugo.'

Službena je to izjava, koju su, u malo izmijenjenom obliku, svatko na svojem profilu društvene mreže, objavili glumci Anna Faris i Chris Pratt. Nakon osam godina braka, koji je prošao kroz mnoge krize, službeno su se razveli, no nisu željeli da se i dalje nagađa što se s njima događa, već su upravo tako, putem društvenih mreža, odlučili razjasniti sve stvari i stati na kraj svim naklapanjima.

38-godišnji glumac i dvije godine starija mu, sada već bivša, supruga, upoznali su se 2007. godine na snimanju romatičnog filma 'Odvedi me kući večeras', a dvije godine kasnije već su bili vjenčani. U braku su dobili sina Jacka, koji će ovog mjeseca napuniti pet godina.

Sama glumica Anna Faris u jednom je intervjuu, potkraj prošle godine, priznala je kako je njihov brak prolazio kroz mnoga iskušenja, isključivo zbog toga što su bili pod povećalom javnosti. 2015. godine čak se pričalo kako je Pratt bio nevjeran.

Anna Faris kasnije je izjavljivala kako je znala da glasine nisu točne, no da je zbog svega toga postala prilično nesigurna u njihov brak.

Chris Pratt i Anna Faris u 'Odvedi me kući večeras' Autor: Youtube