GLUMAČKI ANGAŽMAN

Nakon odlaska iz RTL Direkta Zoran Šprajc prihvatio je izazov i pokazao svoj skriveni talent

18.03.2022 u 11:46

Bionic
Reading

Da je spreman isprobati nove stvari, Zoran Šprajc dokazao je još jednom, prihvativši poziv da postane dijelom nove predstave koprivničkog Ludens Teatra, pod nazivom 'Potonuće Titanika'

Film 'Titanic' je definitivno jedan od najboljih filmova svih vremena, u kojem je ispričana po mnogima najljepša, ali i najtužnija ljubavna priča o Rose i Jakeu. Da je film dobar, ali i da s razlogom nosi status kultnog i to 25 godina nakon premijere, potvrđeno je i sa 11 osvojenih Oscara.

Stoga ne treba čuditi da je Titanik i dalje mnogima zanimljiv, a ovoga je puta potonuće tog broda inspirirao koprivnički Ludens Teatar, koji su napravili predstavu 'Potonuće Titanika'. Priča nije niti najmanje romantična, već prati dvojicu glumaca koji žele napraviti predstavu o Titaniku, što je potpuno nemoguće napraviti u kazalištu, pogotovo kad dođu do ideje koristiti neuobičajena kazališna sredstva.

  • +10
Predstava 'Potonuće Titanika' Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Brkić

Ono zbog čega je sve još zanimljivije podjela je uloga. Likove Svena i Janka glume istoimeni poznati kazališni glumci Sven Šestak i Janko Rakoš, a glas u predstavi posuđuje proslavljeni i nagrađivani televizijski voditelji i urednik Zoran Šprajc koji igra - Zorana.

Predstava 'Potonuće Titanika' djelo je pisca Johna Fiskea, dok režiju predstave potpisuje Ivan Penović, a garanciju za odlične kazališne minute daje sjajni glumački dvojac koji maestralno iznosi glavne poruke predstave publici.