OLGA KURYLENKO

Nakon objave da je pozitivna na koronavirus, bivša Bondova djevojka otkrila ono što su svi s nestrpljenjem čekali

23.03.2020 u 11:03

Bionic
Reading

Putem svog Instagram profila 40-godišnja Olga Kurylenko objavila je svijetu, i svojim obožavateljima i prijateljima, kako se u potpunosti oporavila od koronavirusa

Uz fotografiju na kojoj sa zaštitnom maskom na licu uživa sa svojim četverogodišnjim sinom Alexanderom Maxom Horatiom, 40-godišnja Olga Kurylenko objavila je vijest koju su svi već danima s nestrpljenjem iščekivali. Nakon dva tjedna borbe s koronavirusom, na koji je bila pozitivna, sada se u potpunosti oporavila, no zbog cijele situacije i dalje je na oprezu.

'Sretan vam Majčin dan! U potpunosti sam se oporavila', napisala je bivša Bondova djevojka i onda u detalje iznijela svoj oporavak:

'Punih tjedan dana osjećala sam se jako loše i provela sam ga većinom u krevetu, spavajući, s visokom temperaturom i strašnom glavoboljom. Drugi tjedan temperatura je pala, no pojavio se lagani kašalj i osjećala sam se jako umorno. Do kraja drugog tjedna počela sam se osjećati bolje. Kašalj je gotovo nestao, iako i dalje kašljem ujutro, no kroz dan prođe. Sada sam dobro i samo uživam u ovim trenucima razmišljajući o mnogim stvarima i provodeći kvalitetno vrijeme sa svojim sinom.

Kako znam da je koronavirus a ne obična gripa? Zato što sam se testirala na koronavirus i bila pozitivna. Što liječnici od lijekova prepisuju za liječenje? NIŠTA! Rekli su mi da uzmem paracetamol ako ću imati previsoku temperaturu ili će me jako boljeti. Na svoju ruku uzimala sam vitamine i dodatke prehrani.'

Kako je otkrila, svakog je dana uzimala vitamine B5, E, C i cink, kao i kurkumin kako bi ojačala svoj imunitet.

Olga Kurylenko Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia