ISPRED KAMERA

Nakon nekoliko mjeseci pauze Jennifer Aniston ponovno je na setu, a znamo i što snima

22.12.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Jedna od najomiljenijih holivudskih glumica Jennifer Aniston s nestrpljenjem je dočekala povratak na posao kao i početak snimanja novih epizoda hit serije, nakon višemjesečne pauze

Nove fotografije Jennifer Aniston u teddy bijelom kaputu, crnim kožnim rukavicama te prepoznatljive blago valovite kose, obišle su svijet. Riječ je o novim scenama sa seta popularne serije ‘The Morning Show’ u kojem igra uz bok kolegici Reese Witherspoon, a koja se prikazuje na streaming servisu Apple TV.

Nekoliko mjeseci snimanje novi epizoda uzbudljive serije bilo je zaustavljeno, a sve zbog pandemije koronavirusa koja je nanijela velike gubitke cijelom svijetu pa tako i filmskoj industriji.

Na sreću, Aniston se sada vratila uobičajenim snimanjima, a zbog toga ne krije uzbuđenje.

Serija 'The Morning Show' prati dinamičnost i dramu koja se odvija iza svake kulise dnevnih vijesti, a o kojoj gledatelji ne znaju ništa. Serija je temeljena na knjizi novinara Briana Setlera 'Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV' i uz prvu sezonu koju smo gledali na jesen, sada se snima i druga, od deset epizoda.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: CPR/D.Sanchez/W.Blanco / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia