ISKUSNA PO TOM PITANJU

Nakon nastupa Leta 3 oglasila se i Ksenija Urličić: 'Gdje ih vidim u finalu?'

10.05.2023 u 08:27

Bionic
Reading

Ksenija Urličić, legendarna televizijska urednica koja je godinama bila šefica naših delegacija na Eurosongu, zbog čega je prozvana i 'mamom Dore', komentirala je prolazak Hrvatske u finale ovogodišnjeg Eurosonga

Nekadašnja urednica Zabavnog programa na HTV-u, 'čelična lady' Ksenija Urličić, koja je i osmislila naše natjecanje za pjesmu Eurovizije, Doru, nakon pobjede Leta 3 na hrvatskom izboru nije krila razočarenje. Poslije njihovog nastupa u Opatiji u veljači ove godine rekla je za Jutarnji list:

'Gotovo je! Neka nam dragi Bog pomogne.'

Tada je govorila kako su riječki rokeri 'previše ekscesni i idu na provokaciju pod svaku cijenu, što nije dobro', no nakon sinoćnjeg polufinalnog nastupa i prolaska u finale, Urličić je promijenila svoje mišljenje.

Let 3 - Mama ŠČ! - polufinale Eurosonga Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Jako mi je drago da su prošli, to je odlično. Tome sam se i nadala unatoč svojem mišljenju. Iskreno, bojala sam se, ali kad sam vidjela da nastupaju sedmi, bilo mi je lakše, jer sedam je sretan i magičan broj', izjavila je nakon polufinala za Jutarnji list i potom dala svoja predviđanja o finalu:

  • +3
Press konferencija Leta 3 Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Jako mi je teško reći, vidite da nisam dobra prognozerka. Gdje ih vidim u finalu? Pa sigurno neće biti među zadnjima, a ako sve bude u redu, mogli bi biti i među prvih desetak. Daj Bože!'