malo kome je promaklo

Nakon modrica na koljenima Doris Pinčić pokazala i ogromnu na ruci te svima zahvalila na brizi

25.09.2020 u 13:53

Bionic
Reading

Još uvijek se priča o njezinim modricama koje je zaradila prilikom pada s motocikla, pri čemu je natukla ruku i rebra, a što su u gledatelji najprije primijetili za vrijeme vođenja emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' na njezinim koljenima. Doris Pinčić danas je pokazala fotografiju na kojoj se vidi još masnica koje je zaradila

Doris Pinčić je novom fotografijom koju je pokazala u Instagram Storyju zahvalila svima koji su se zabrinuli oko toga kako je nastradala. 'Malo sam pala na snimanju, ali sve je u redu', poručila je.

Uz fotografiju s mora nedavno je napisala: 'Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih', rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem.' No tada nitko nije slutio da je omiljena glumica i voditeljica aludirala na nezgodu koju je nedavno doživjela. Naime prije nekoliko dana imala je manju prometnu nesreću koja je uključivala pad sa skutera tijekom snimanja emisije u vlastitoj produkciji.

Podsjetimo, modrice na njezinu tijelu nisu se mogle ne primijetiti u 'Dobro jutro, Hrvatska', emisiji koju lijepa Zadranka vodi od veljače ove godine. Najdugovječnijoj emisiji HRT-a Doris se priključila krajem siječnja, nakon šest godina rada na RTL televiziji.