ERIC ROBERTS

Nakon godina i godina šutnje napokon se raspričao: Evo što o svom odnosu sa sestrom Julijom Roberts kaže njezin brat

03.06.2022 u 13:53

Bionic
Reading

Glumac Eric Roberts nikada nije želio graditi svoju glumačku karijeru na temelju toga što je brat slavne Julije Roberts. Upravo zbog toga svih je ovih godina uspješno izbjegavao pričati i o njihovom odnosu. Sve do sada...

Zbog činjenice da nikada ne priča o svojoj slavnijoj, mlađoj sestri Juliji Roberts, nagađalo se kako su ona i Eric Roberts u svađi. No, 66-godišnji glumaca sada je to demantirao tijekom intervjua kojeg je za 'Behind the Velvet Rope' dao Davidu Yontefu.

'Julia i ja smo uvijek bili dobri', rekao je Eric Roberts pa nastavio: 'Prije mnogo godina bio sam na promotivnoj turneji za neki svoj film. Ne znam ni koji je bio, no znam da je u to vrijeme upravo izašla 'Zgodna žena' i svi su mi postavljali hrpu pitanja o Juliji. Ja sam rekao: 'Oprostite, možemo li razgovarati o meni?' Mislim da sam im bio smiješan i onda su se pojavile tvrdnje da imamo probleme. I sve od tada slušam o problemima koje imam sa svojom sestrom, a koji ne postoje.'

Sve do sada Eric Roberts odbijao je pričati o Juliji, a rijetke su i njihove zajedničke fotografije.

'Ne slažemo se oko puno stvari, no uvijek smo razgovarali, zafrkavali se i zabavljali. Jednostavno je tako. Ona je jako kul djevojka', rekao je Roberts i dodao kako život njegove sestre nije niti najmanje lagan budući da mora balansirati između odgoja troje djece i uloge u filmovima.

  • +2
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Toulouse / Goff Photos / Profimedia

'Ima troje tinejdžera. Njezin život definitivno ne izgleda kao da dane provodi na plaži. Ima ona puno s**nja s kojima se mora nositi', zaključio je.