PRSTEN SVE OTKRIO

Scarlett Johansson se rastaje nakon dvije godine braka

26.01.2017 u 10:37

Bionic
Reading

Čini se kako je lijepa holivudska glumica već drugi put napravila pogrešku i udala se za 'krivog' muškarca. Nakon što je propao njezin trogodišnji brak s kolegom Ryanom Reynoldsom, Scarlett Johansson ponovno proživljava istu situaciju. Njezinom dvogodišnjem braku s Romainom Dauriacom, s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Rose Doherty, došao je kraj

Kao što se u listopadu 2014. godine u velikoj tajnosti na ranču Rock Creek u Montani udala za Francuza Romaina Dauriaca, nedugo nakon rođenja njihove kćerkice, lijepa holivudska glumica Scarlett Johansson tajno se od njega i razvela. Izvor blizak paru, magazinu People je otkrio kako je par odlučio već prošlog ljeta da svatko krene svojim putem, no unatoč tome u listopadu 2016. godine zajedno su otvorili još jednu poslovnicu Yummy Pop u Parizu.

Scarlett Johansson snimljena je ovog tjedna bez vjenčanog prstena

Već se na tim fotografijama dala iščitati napetost među parom, no nitko zapravo nije išao za tim da se par rastaje. Najnovije fotografije Scarlett Johansson iz New Yorka potvrdile su višemjesečna šuškanja - 32-godišnja glumica snimljena je kako izlazi iz jednog hotela, a na ruci ne nosi vjenčani prsten, koji nije skidala od vjenčanja.

Na otvorenju poslovnice u Parizu u listopadu 2016., trudili su se glumiti bračnu sreću...

...no to im baš nije pošlo za rukom

Donedavni supružnici vezu su započeli 2012. godine, samo godinu dana nakon što se glumica razvela od svog prvog supruga, glumca Ryana Reynoldsa, s kojim je bila u braku tri godine. Scarlett i Romain, nakon godinu dana veze, odlučili su se na korak dalje, pa su se i zaručili. O svojoj novoj ljubavi Scarlett je progovorila nedugo nakon zaruka, otkrivši kako je 'pala' na njegov šarm i intelekt. 'Njegov mozak volim više od ičega. Divan je prema meni, pravi gospodin.' Osim toga rekla je i kako ona i Romain vole izlaziti van i plesati, kao i odmarati kod kuće, jesti tajlandsku hranu i gledati televiziju. 'Volimo ono što drugi radi. On je jako zainteresiran za moj pomalo čudan, svijet showbiza. Fascinira ga jer je toliko drugačije od svega što on zna. Isto tako, ja volim odlaziti s njim na otvorenja izložbi i razgovarati o umjetnosti, koja je njegova strast.' Zajedno su stvorili i obiteljski biznis - gurmansku pečenjaru u kojoj će služiti kokice spravljene po receptima poznatog njujorškog kuhara, pod imenom Yummy Pop.

U danima sreće, Scarlett Johansson i Romain Dauriac s kćerkicom Rose Doherty

Scarlett Johansson s dvogodišnjom Rose Doherty

Par je nekoliko mjeseci prije stupanja u brak dobio i danas dvogodišnju djevojčicu Rose Doherty, no unatoč svemu njihova ljubav nije opstala. To nije začudilo gotovo nikoga, jer otkako se pročulo za njihovu romansu nitko između njih dvoje nije mogao pronaći nikakvu poveznicu. Jednostavno, prema mišljenju mnogih, nisu bili suđeni jedno drugome.