NAJTEŽI TRENUCI

Nakon bolne ispovijesti slavne manekenke, Kate Beckinsale otkrila da je i sama pretrpjela gubitak djeteta

03.10.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Ne prestaju javne prozivke na račun Chrissy Teigen, koja je odlučila na svom Instagram profilu s javnosti podijeliti detalje nakon što je u petom mjesecu trudnoće prokrvarila i izgubila dijete, no glumica Kate Beckinsale čestitala joj je i zahvalila na hrabrosti, što je mogla o svemu u najtežim trenucima govoriti, jer ona sama, u svom slučaju, za to nije imala snage

Dobro čuvanu tajnu, da je i sama izgubila dijete u 20. tjednu trudnoće, Kate Beckinsale otkrila je tek sada, nakon što je isto kao i ona prošla slavna manekenka Chrissy Teigen. Suprugu glazbenika Johna Legenda zbog odluke da najbolnije trenutke svog života podijeli s javnosti mnogi su osudili, no ne i slavna holivudska glumica koja joj je na tome zahvalna.

47-godišnja Britanka odlučila je iskoristiti svoj službeni Instagram profil kako bi stala u obranu Chrissy Teigen i Johna Legenda, te je tom prilikom otkrila kako se ona sa svojom boli borila sama, u svoja četiri zida.

'Primjetila sam da ljudi kritiziraju Chrissy Teigen jer je odlučila podijeliti najintimnije fotografije snimljene u trenutku kada je izgubila dijete. Kao da postoji neki protokol kojeg se trebate pridržavati, bolno je gledati ljude koji ne poznaju nju niti njezinu obitelj koji govore kako se ona trebala ponašati', napisala je Kate Beckinsale i dodala:

'Prije nekoliko godina izgubila sam bebu u 20. tjednu trudnoće. Uspjela sam čuvati vijest da sam trudna i na kraju sam se slomila, a nitko pojma nije imao o tome. Postoji ta tuga, sram, ali i šok koji dođu s ovakvim stvarima, ali i slomljeno srce dok se život za vas nastavlja. Nakon gubitka vaše se tijelo nastavlja ponašati kao da je dijete živo. Mlijeko vam dođe, a s njime nemate koga nahraniti. To su najbolniji i najrazorniji trenuci, posebice ako nemate uz sebe osobu koja vam je najveća potpora, koju je Chrissy imala.'

Kate Beckinsale je potom poslala podršku i svim ženama i parovima koji su prošli isto što i ona i Chrissy Teigen i koje su tugovale u tišini, a kojih je mnogo.

34-godišnja Chrissy Teigen prošle je srijede sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila najbolnije trenutke u kojima je otkrila kako je u petom mjesecu trudnoće izgubila treće dijete, malenog dječaka kojeg su nazvali Jack.