serija DR. WHO

Nakon Ante Gotovine u 'Generalu' Goran Višnjić u ulozi iz snova; možete li pogoditi koga će glumiti?

19.01.2020 u 14:14

Bionic
Reading

Ljubitelji znanstveno - fantastičnog serijala 'Dr. Who' od danas, nedjelje 19. siječnja 2020., imat će priliku u ovoj kultnoj seriji vidjeti i našu holivudsku uzdanicu Gorana Višnjića

Iza Šibenčanina Gorana Višnjića već je impresivnih 20 godina uspješne karijere u Hollywoodu, a sada će biti dio serije koja se uz povremene pauze na BBC-ju emitira od davne 1963. godine. Da će se Višnjić naći u seriji 'Dr. Who' pisali smo još u studenom prošle godine, no tada nije bilo poznato koji će točno lik naš glumac utjeloviti.

Sada je sve razotkriveno jer je i sam Višnjić na svom Instagramu objavio tri fotografije koje ga pokazuju u liku jednog od naših najpoznatijih znanstvenika i inovatora Nikole Tesle.

'Uvijek sam bio veliki fan 'Doctora Whoa' pa nakon što je došla ponuda da odigram lik jednog od meni najdražih povijesnih likova bio sam presretan, pretvorilo se u posao iz snova', kratko je izjavio prošle godine Goran Višnjić.

Goran Višnjić pojavit će se u 12. sezoni serije, a čije emitiranje kreće upravo danas, 19. siječnja 2020. Posljednja uloga u kojoj smo ga gledali bila je ona Ante Gotovine u filmu 'General' u režiji njegova tasta Antuna Vrdoljaka, a koji se kao serija nedavno počeo emitirati na HTV-u.

  • +13
Snimanje posljednjih scena filma General redatelja Antuna Vrdoljaka Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL