njena slaba strana

Najveći problem Kate Middleton kao buduće kraljice

08.08.2023 u 05:45

Bionic
Reading

Princ William sljedeći je na redu za tron, a s njime će Kraljevstvom zavladati i Kate Middleton. Lijepa Kate u dinastiju Windsor ušla je 2011. godine, a mnogi njezin dosadašnji angažman u društvu ocjenjuju vrlo pozitivno. Ipak, i Kate Middleton suočena je s problemima koji ju čekaju kao buduću kraljicu

Mnogi smatraju da su umjesto Charlesa i Camille na tron trebali odmah sjesti princ William i Kate Middleton. Vojvotkinju mnogi smatraju najpozitivnijim likom u kraljevskoj obitelji, premda je u istu ušla tek 2011. godine. Njezina empatija osvojila je čak i one koji nisu veliki obožavatelji kraljevske obitelji, a posebno ju vole djeca i mladi.

Dok je William rođen u kraljevskoj obitelji te tako i treniran za svoju buduću ulogu od ranog djetinjstva, Kate je u obitelj ušla prije nešto više od deset godina te od tada marljivo ispunjava svoje zadatke kao buduća kraljica uvodeći u obitelj i neke vlastite stavove.

'Kate je najbolja stvar koja se mogla dogoditi kraljevskoj obitelji', rekao je bivši dopisnik BBC Royala.

Tako je Kate Middleton, inspirirana vlastitim iskustvom, u odgoj djece uvela toplinu i zajedničko vrijeme, a svim se silama trudi i da princ George, koji će jednog dana postati kralj, odrasta u što normalnijem okruženju te proživi što normalnije djetinjstvo.

  • +9
Princ George i princeza Charlotte na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je Kate osvojila srca mnogih te se savršeno uklopila u obitelj, 41-godišnjakinja još uvijek ima određene probleme koji dolaze uz ulogu buduće kraljice.

Baš poput mnogih, princeza Kate ima problem s javnim govorima jer osjeća veliku tremu!

U dokumentarcu 'Princess Catherine – A Queen in Waiting' novinarka Ashley Pearson otkrila je da se Kate Middleton oduvijek bori s javnim govorima: 'Kate nije mogla reći više od četiri ili pet riječi a da ne pogleda svoje bilješke da zna što slijedi. Za svoj prvi govor, koji je održala kao vojvotkinja, dobila je mnogo kritika u tisku.'

Ipak, novinarka naglašava da se Kate Middleton s godinama nosi puno bolje s tim problemom, no javni nastupi i dalje će joj ostati najzahtjevniji dio njezine uloge.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia