NEOBUZDANE I VRUĆE

Najveće provokatorice 'Big Brothera' iz svih kutova

24.03.2011 u 13:28

Bionic
Reading

Iako je od početka 'Big Brothera' prošlo manje od dva tjedna, neki stanari su se već snažno razigrali, a među njima provokacijom i seksipilom prednjače Marijana, Mila, Tamara i Soraja

Budući da nas živo zanima u čemu leži magnetska privlačnost ženskog kvarteta, odlučili smo se prisjetiti svih njihovih akcija. Da riječi ne budu same, prokopali smo po foto-albumima i složili samo za vas jednu opako vruću galeriju.

Prva ovogodišnja BB bomba, Soraja, prvih tjedan dana nas je, osim samom pojavom, zabavljala vrućim tuširanjem, plesom u bazenu i zaskakivanjem sustanara.

Nedjeljnim prelaskom u otpad oduševila je Duška koji ju je usporedio s avionom, dodavši da bi je ljubio cijelu noć. Sigurni smo da će Soraja i u otpadu pronaći načina kako privući poglede gledatelja.

Soraju je u kući zamijenila atraktivna Tamarakoja je već u najavi pokazala kakva je igračica: 'Cilj mi je u životu provocirati muškarce… Jedini mi je porok to što volim oženjene muškarce i ne bi mi bio problem rasturiti neki brak.' Čim je ušla, privukla je sve muške poglede s ove i one strane kamere, a na njen šarm pao je i Nikola koji je s Bigijem i cjelokupnom javnošću podijelio da bi navalio na nju  da nema curu. 'Ona je bomba. Poderao bih je, mačka je.' No, kao što znamo, veze Tamari nisu nikakva zapreka. Pitanje je koliko dugo će biti Nikoli.

21-godišnja Mila udala se sa 16 godina te vara supruga samo kad baš mora. Dosad još nije morala, no u jednoj vrućoj situaciji prišapnula je Nikoli da ne nosi gaćice ispod haljine, a Lesteru je strogo rekla da se ne upucava drugim curama, što valjda znači da ima neke planove s njim. Čini nam se da se Mila još uvijek uigrava, ali kad krene, teško će se naći netko da je zaustavi.

Šećer na kraju. Prva prava akcija u ovogodišnjem 'Big Brotheru' je ona između Nemeša i Marijane koja se odigrala u utorak navečer. No i prije akcije Marijana je pokazala svoje pravo lice, već prvih dana krenuvši s koketiranjima s muškim stanarima. Vratimo se na utorak: nakon druženja s alkoholom, stanari su legli spavati. Marijana, koja je udana i majka djevojčice, prije sna je poljubila Nemeša za laku noć, potom se malo nećkala pa vratila pod njegovu plahtu, gdje se i odigrala luda akcija. Nakon akcije, Marijana i Nemeš hladnih glava zaključili su da više nema natrag, već samo naprijed.