JURGEN KLOPP

Najteži trenuci slavnog trenera: Stroge mjere zbog koronavirusa spriječile su ga da vlastitu majku isprati na vječni počinak

10.02.2021 u 14:34

Bionic
Reading

Trener britanskog Liverpoola Jurgen Klopp ne može sakriti očaj nakon što je doznao da neće moći svoju majku ispratiti na vječni počinak u Njemačkoj, a sve zbog donešenih odluka i zabrana zbog koronavirusa

19. siječnja, u 81. godini života preminula je majka Jurgena Kloppa, Elisabeth, za koju je nogometni trener rekao kako mu je bila sve na svijetu.

Njemačka je zabranila ulazak putnika iz Velike Britanije, ponajviše zbog novog soja koronavirusa, a ima iznimki da ljudi zbog neodgodivih obiteljskih razloga mogu ući u njihovu zemlju, Jurgen Klopp ipak neće moći prisustvovati sprovodu svoje majke.

Naime, ukoliko bi Klopp i doputovao u Njemačku, u karanteni bi nakon toga morao provesti 10 dana, a zbog čega ne bi mogao odraditi obveze pema svom klubu. Zbog toga je Klopp, kako je i najavio za Schwarzwalder Bote komemoraciju za majku napraviti kada se situacija unormali.

Jurgen Klopp Izvor: EPA / Autor: Peter Powell / POOL

'Ona mi je bila sve na svijetu. Bila je najbolja mama u pravom smislu riječi, a ja kao predani kršćanin znam da je sada na boljem mjestu', rekao je 53-godišnji trener.

Svoju majku posljednji je put posjetio u Njemačkoj na njezin 80. rođendan.