LIJEPA TRUDNICA

Najteži dani su iza nje: Kate Middleton napokon uživa

22.12.2017 u 16:45

Bionic
Reading

Nakon tegoba, uzrokovanih teškim jutarnjim mučninama, baš kao i u prve dvije trudnoće, vojvotkinja od Cambridgea napokon je počela uživati u 'blaženom stanju'. Osmijeh joj je ponovno na licu, pripreme za dolazak treće bebe mogu započeti, a uskoro ih očekuje i obiteljsko putovanje na karipsko otočje

Iako isprva, baš kao i u prve dvije trudnoće, Kate Middleton i nije baš uživala, budući da je imala hyperemesis gravidarum, odnosno teške jutarnje mučnine, zbog čega je bila i hospitalizirana, vojvotkinji od Cambridgea napokon se vratio osmijeh na lica.

  • +42
Kate Middleton i princ William

Nakon što je prošla prve, najrizičnije, mjesece, sada se osjeća odlično te se ponovno pridružila suprugu, princu Williamu, u svim obvezama koje kao pripadnici kraljevske obitelji imaju.

'Napokon uživa u trudnoći te se osjeća odlično. Razlika je vidljiva i na njoj, kada ju pogledate sada i na početku trudnoće. Ovoga puta zaista je teško podnosila jutarnje mučnine', otkrio je izvor blizak Kate Middleton te dodao kako je prve mjesece provela većinom u krevetu.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate Middleton sada napokon može krenuti s pripremama za dolazak treće bebe, kojoj se posebno vesele princ William i djeca, četverogodišnji princ George i dvogodišnja princeza Charlotte.

No, prije rođenja treće bebe u travnju, cijela obitelj sprema se na daleko putovanje. Zajedno s Kateinom sestrom Pippom Middleton i njezinim suprugom Jamesom Matthewsom odlaze na odmor u toplije krajeve - na karipski otok Mustique, a pridružit će im se i njezin brat James Middleton.