pogled unatrag

Najstarija kći Đorđa Balaševića nježnom posvetom i do sad neviđenim fotografijama iz prošlosti čestitala rođendan mami Oliveri

29.04.2021 u 14:56

Bionic
Reading

Prošlo je dva mjeseca od kad nas je od posljedica koronavirusa napustio jedan od najvećih kantautora ovih prostora, a tuga ne prolazi. Na današnji dan rodila se njegova najveća ljubav, Olivera s kojom je uživao više od 40 sretnih godina. Njihova najstarija kćer majci je uputila emotivnu poruku

Supruga neprežaljenog kantautora, pjesnika i pisca danas navršava 62 godinu, a njihova najstarija mezimica objavila je na Instagram storyju cijeli niz fotografija koje javnost do sad nije imala priliku vidjeti, koje će dotaknuti sva srca kantautorovih obožavatelja.

Pokazala je fotografije s putovanja u Moskvu, te Veneciju gdje sjedi u majčinom krilu u gondoli. 'Sretan ti rođendan mama. Volim te. Tvoj broj 1', poručila je Jovana.

Prije koji dan objavila i fotografije svoje majke odjevene u traperice i ružičastu vesticu, sa šarenom maramom na glavi. Najveća ljubav novosadskog kantuatora dva mjeseca nakon preranog odlaska svog supruga više ne nosi crninu.

Inače, Olivera Balašević nedavno se, mjesec i pol nakon što je njezin suprug podlegao posljedicama borbe s koronom, oglasila na Instagramu. Voljenog supruga još jednom je ispratila dirljivim riječima iz svoje knjige 'Planeta dvorište'.

'Sve i da mi neko ponudi da ponovo prođem životni put, sasvim sigurno bih se grčevito držala istog ovog koji sam prešla i ne bih ustuknula ni tamo gde znam da me čeka nešto naporno i loše jer bih se bojala da bi samo korak van te staze mogao nepovratno da me udalji od njih', napisala je.