BENNIFER

Najsenzacionalniji nastavak ljubavi nakon Liz Taylor i Richarda Burtona: Jesu li Jennifer Lopez i Ben Affleck napokon pronašli ljubav života ili ih čeka još jedno veliko razočaranje

27.05.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Povratak Bennifer, romantičnog odnosa slavnog para Jennifer Lopez i Bena Affelcka, prozivaju najsenzacionalnijim nastavkom ljubavi još od Richarda Burtona i Elizabeth Taylor. Njihova je veza od prije gotovo dvadeset godina praćena budnim okom javnosti, što je uvelike pridonijelo njihovom prekidu. Nakon razvoda, rehabilitacije i raznih skandala s varanjem, ponovna je romansa zlatnog para iz 2000-ih obradovala mnoge obožavatelje, no može li ljubav ovoga puta pobjediti poroke i ponovno guranje pod povećalo javnosti?

U drugom nastavku romanse Jennifer Lopez i Bena Afflecka, kojemu svjedočimo proteklih mjesec dana, vidjeli smo kako J.Lo pjeva Afflecku ljubavne pjesme na koncertu Vax Live u LA-u, nakon čega su prvi put ulovljeni skupa na romantičnom putovanju u njegov dom u Montani.

Trenutno su na zajedničkim odmoru u Miamiju, a iako na balkonu apartmana još nisu ulovljeni zajedno, navodno su manje suzdržani bili proteklog ponedjeljka u teretani koju su zajedno posjetili.

Svjedok tvrdi da su između ponavljanja vježbi bili vrlo zaigrani, pa čak i da su na podu teretane razmijenili poljubac. Pored toga, holivudski glumac na ruci ponovno nosi srebrni sat koji je početkom 2000-ih nosio na snimanju spota 'Jenny From the Block', svoje tadašnje zaručnice Jennifer Lopez.

Jennifer i Ben su se razišli 2004. godine i oboje ubrzo završili u brakovima. Pjevačica i glumica Lopez se u roku od pet mjeseci udala za plesača Marca Anthonyja, a šest mjeseci kasnije glumac i redatelj Affleck vjenčao se s glumicom Jennifer Garner.

Poznavatelji para tvrde da je Jennifer Lopez uvijek bila opsjednuta Benom i da njihova ljubav zapravo nikad nije ni prestala.

Analizom ponovnog okupljanja slavnog para pozabavio se Daily Mail, ali i činjenicama koje bi mogle biti kamen spoticanja 'najsenzacionalnijem nastavku ljubavi u showbizu još od Richarda Burtona i Elizabeth Taylor'.

Godinu dana svjedočili smo romansi Bena Afflecka i glumice Ane de Armas, a kad je ta ljubav pukla u siječnju ove godine, navodno su napravljeni prvi koraci ponovnog okupljanja Bennifer.

Samo nekoliko dana kasnije Affleck je gosutjući u podcastu Chatter Hollywood Reporter’s Awards Chatter govorio kako su ljudi bili jako zli, seksistički i rasistički nastrojeni prema J-Lo, a u ožujku je u razgovoru za časopis In Style hvalio njenu radnu etiku i predanost cilju.

Affleckovo ljubavno bombardiranje navodno se odvijalo i na privatnom planu pa joj je e-mailove slao još od veljače, tijekom njenog boravka u Dominikanskoj Republici zbog snimanja filma, i usred glasina da su njene glasine s Alexom Rodriguezom na klimavim nogama.

Affleck joj je navodno pisao da bi joj se želio pridružiti i laskao njenoj ljepoti, a prema nekim izvorime time je ponovno osvojio njezino srce.

'Nastavili su jedno drugom vraćati e-mailove za vrijeme njenog snimanja sve do završetka krajem travnja', navodi TMZ, a da je ljubavi s Alexom Rodriguezom došao kraj, objavljeno je 15. travnja.

Kasnije u travnju stigli su i prvi opipljiviji tragovi moguće ponovne romanse Lopez i Afflecka, kad su fotografirani u odvojenim vožnjama istim automobilom, i kad je 'slučajno' spustila prozor kako bi je paparazzi mogli bolje snimiti.

  • +4
Bena Afflecka dovozi terenac Jennifer Lopez do njene kuće i vraća u hotel Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Početkom svibnja na dobrotvornom koncertu Vax Live u LA-u, J.Lo je pjevala pjesmu 'Sweet Caroline' Neila Diamonda, koju nikad do tada nije uvrstila na svoj koncertni repertoar.

Objasnila je kako joj je majka Guadalupe znala pjevati tu pjesmu kao uspavanku, ali nagađa se kako je taj nastup bio ne previše suptilna ljubavna poruka Afflecku.

Naime, pjesma 'Sweet Caroline' je himna Red Soxa, omiljenog bejzbol tima Bena Afflecka koji je bio u publici, a znakovito je i da je J.Lo na pozornicu izašla pjevajući svoj hit 'I’m Glad' iuz 2002. godine, uz kojega ju je Affleck te godine zaprosio.

Nekoliko sati nakon njenog nastupa već su bili na putu prema Affleckovoj kući u Montani, gdje su proveli tjedan dana u osami.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck u Montani Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par se upoznao na snimanju filma 'Gigli', a samo četiri dana uoči izricanja sudbonosnog 'da' u rujnu 2003. godine objavili su da odgađaju vjenčanje.

Kao razlog su naveli preveliki pritisak javnosti i medija, a četiri mjeseca kasnije su prekinuli.

Pričalo se i da su imali nesuglasica o tome gdje će živjeti, u njegovoj kući u Georgiji ili njenoj vili u Miamiju. Pisalo se i kako je bila bijesna nakon što je jedne noći prokockao gotovo 4 milijuna kuna. Kao posljednja kap koje je prelila čašu spominjala se noć u kojoj je Affleck s prijateljem Mattom Damonom uživao u berlinskom noćnom klubu. Partijali su do 4.30 ujutro, i u Damonov se stan vratili s hrpetinom djevojaka.

Affleckovi problemi s alkoholom u međuvremenu su eskalirali, a osim pijančevanju nastavljao je dokazivati sklonost kockanju i ženskarenju. Na rehabilitaciji je bio četiri puta, u jednom je intervuu rekao kako u njegovoj obitelji ima puno alkoholizma i mentalnih bolesti te kako je to prilično moćno nasljedstvo kojega se ponekad teško osloboditi.

Gwyneth Paltrow, s kojom je prije J.Lo hodao tri godine, rekla je kako bi idealna žena za njega bila striptizeta koja mu poslužuje hladno pivo u bikiniju, a i bivša supruga Jennifer Garner izjavljivala je da je 'kompliciran lik'.

U listopadu 2019. godine popustio je kušnji na dobrotvornom balu i pijan s plavušom završio u kockarnici, u kojoj je kupio žetone za 20 tisuća dolara.

  • +5
Jennifer Lopez i Ben Affleck u Miamiju Izvor: Profimedia / Autor: VEM/miamipixx / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prijatelji se raduju njegovom obnavljanju veze s J.Lo, a jedan od razloga je i njen antialkoholičarski stav. Ljubav s njom, vjeruju, napokon će mu omogućiti mir i prisebnost.

S obzirom na njegovu problematičnu povijest ljubavnih odnosa i njezina tri razvoda, ostaje još nada da su oboje ponovno i konačno pronašli pravu ljubav.