VOLE PLAVE DJEVOJKE

Najmlađi Beckhamov sin krenuo stopama starije braće: Cruz Beckham ljubi misterioznu plavušu

23.07.2022 u 20:48

Bionic
Reading

Treći sin Davida i Victorije Beckham, 17-godišnji Cruz Beckham na obiteljsko je ljetovanje poveo djevojku, vitku i visoku plavušu od koje se ne razdvaja

Baš poput starije braće, 23-godišnjeg Brooklyna Beckhama koji je nedavno oženio fatalnu plavušu Nicolu Peltz s kojom je već neko vrijeme u vezi, te 19-godišnjeg Romea Cruza koji je sve do nedavno bio u vezi sa zgodnom plavokosom manekenkom Miom Regan, najmlađi Cruz našao je sebi privlačnu vršnjakinju.

Najmlađi sin Beckhamovih trenutno je na obiteljskom ljetovanju koje su nakon Hrvatske nastavili u Italiji pa Saint Tropezu. 17-godišnji Cruz sada je snimljen u strastvenim zagrljajima i poljupcima s vitkom i samozatajnom plavušom, koja očito ljetuje s njegovom obitelji.

Cruz Beckham s djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: DFY / KCS Presse / Profimedia

Britanski mediji doznaju da je riječ o Tani Holding, a da je izuzetno bliska s cijelom obitelji svog odabranika dokazala je u Francuskoj. Snimljena je kako se druži s najmlađom članicom, sestrom Harper Seven, te kasnije s mogućim budućim svekrom Davidom Beckhamom.

Par je navodno u vezi nekoliko mjeseci, a ovo je prvi puta da su bivši sportaš i pjevačica pozvali Tanu na druženje s njima. Nije to neuobičajen potez, pogotovo jer su isti tretman dobili i stariji sinovi.

Podsjetimo, Brooklyn se u svibnju vjenčao milijarderkom Nicolom Pletz s kojom je također od rane mladosti, a nešto lošije vijesti roditeljima je priopćio mlađi Romeo koji je nakon vrlo intenzivne veze s Miom Regan, prekinuo trogodišnju romansu. Romeo trenutno nije s majkom i ocem na ljetovanju, on je trenutno u Miamiju.

  • +4
Nicola Peltz i Brooklyn Bekcham Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA