'STAND BY ME'

Najdirljiviji trenutak kraljevskog vjenčanja koji je mnogima izmamio suze na oči

  • N. Sa.
  • Zadnja izmjena 21.05.2018 15:16
  • Objavljeno 21.05.2018 u 14:07
Bionic
Reading

Dobar status kod kraljevske obitelji stekli su još 2002. godine, kada su pjevali za kraljicu Elizabetu II povodom 50. godišnjice njezine krunidbe. Na zahtjev princa Charlesa, gospel zbor The Kingdom Choir oduševio je sve uzvanike, gledatelje na kraljevskom vjenčanju godine, gdje su i opravdali povjerenje mladenaca koji su od njih zatražili da otpjevaju pjesmu 'Stand by Me'

Kada su Karen Gibson i gospel zbor The Kingdom Choir krenuli s izvedbom popularne pjesme 'Stand by Me', ali u svojoj verziji, gotovo da nije bilo osobe u kapelici St. Georgea, ali i pred malim ekranima, kojima trnci nisu prošli kroz tijelo ili se suze pojavile u očima. U potpunosti neuobičajena izvedba na kraljevskom vjenčanju oduševila je sve, a sada se zna i kome ide zahvala za odabir ovog zbora.

'Stand by Me' u izvedbi Karen Gibson i The Kingdom Choira na kraljevskom vjenčanju Izvor: Društvene mreže

Navodno je ponosni otac mladoženje, princ Charles, bio taj koji je odlučio angažirati The Kingdom Choir, ali je ipak ostavio mladencima na odabir pjesmu koju će izvesti.

Članovi zbora stajali u zapadnom dijelu dvorca Windsor, svi odjeveni u razne nijanse nježnoružičaste boje, suvereno vladajući prostorom. Ipak, ovo im nije prvi put da nastupaju pred kraljevskom obitelji i tolikim auditorijem.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali gradom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dapače, upravo oni imali su čast nastupati za kraljicu Elizabetu II povodom 50. obljetnice njezinog dolaska na tron. Samo 24 sata nakon izvedbe pjesme 'Stand by Me' na kraljevskom vjenčanju ona je objavljena na radiopostajama diljem svijeta, a zanimljivo je kako već mnogobrojni budući mladenci šalju upite da gospel zborovi pjevaju i na njihovim vjenčanjima.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal