ONLINE SHOW

Na radost brojnih obožavatelja: Franka Batelić pronašla način kako da radi ono što voli

26.01.2021 u 14:04

Bionic
Reading

Na svom YouTube kanalu Franka Batelić danas je svojim obožavateljima predstavila svoj online show, koji je zapravo samo uvertira u veliki online koncert, koji namjerava održati ukoliko se epidemiološke mjere nastave. A za svoj mini show, na kojem je izvala tri velika svjetska hita, Franka je imala i podršku glazbenika svjetskog glasa

Kroz cijelu prošlu godinu Franka Batelić nebrojeno je puta priznala kako ju je korona omela u planovima koji su uključivali veliki koncert u Zagrebu, ali i u općenitim nastupima na kojima bi se barem malo družila sa svojom publikom. Kako bi doskočila tom problemu i ponovno se popela na pozornicu, Franka se sa svojim timom odlučila za zanimljiv projekt.

Riječ je o online showu, na kojem je Franka izvela tri velika hita - 'Blinding Lights' The Weeknda, 'Can't Get You Out Of My Head' Kylie Minogue i 'On Fire' Franka ft. Eric Destler - a koji je zapravo uvertira u njezin novi veliki projekt. Naime, ukoliko se nastave epidemiološke mjere, Franka će sa svojim bendom napraviti online koncert.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Zanimljivo je kako je za ovaj projekt angažirala i velike svjetske glazbenike, a sve je odrađeno na relaciji Los Angeles - New York - Zagreb. Tako je na bas gitari svirao David Parks, koji u svojoj biografiji ima suradnje s Justinom Bieberom i Jasonom Derulom, na klavijaturama je bio Brockett Parsons, koji trenutno svira u bendu Lady Gage. Na gitari je bio Matty Spatola, koji svira s Kanye Westom, Jessie J, Stormzy, The Weeknd i mnogima drugima, dok je na bubnjevima bio naš Saša Maček, koji je surađivao i s Demi Lovato, Post Maloneom, Bebe Rexha... Za glazbenu produkciju zaslužan je Steven Rodriguez, poznatiji kao Steve Styles, koji je surađivao s najvećim glazbenim facama.

Franka Batelić Izvor: Profimedia / Autor: Deyan DominionArt.com

Uz već dobro uvježbani tim frizera, vizažista, ali i stililstice Jasenke Tudor Bevanda, Franka je i ovoga puta izgledala svjetski u pratnji četiri atraktivne plesačice, a sve pod vodstvom Igora Barberića.

Da je ono što je napravila itekako dobro odmah su joj potvrdili i brojni komentari na Youtubeu i društvenim mrežama, koji se slažu u jednom - da ovo izgleda 'svjetski'.