VICTORIA BECKHAM

Na povratničkoj turneji nije otpjevala niti jednu pjesmu, a zaradila je više od 2 milijuna eura

22.01.2023 u 14:47

Bionic
Reading

Vjerojatno najpopularniji ženski bend svih vremena, Spice Girls, koji je 90-ih godina prošlog stoljeća žario i palio ne samo Velikom Britanijom i Europom, već cijelim svijetom, donio je popularnost svim članicama grupe, a najviše od njih pet dobila je ona koja je i najmanje pjevala - Posh Spice, poznata i kao gospođa Beckham

Kako pišu britanski mediji, prema uvidu u njezine račune, 48-godišnja Victoria Beckham zaradila je 2 milijuna funti za ponovno okupljanje Spice Girls, iako nije otpjevala niti jedan ton.

Njezina tvrtka Moody Productions Ltd u 2021. godini zaradila je 703 tisuće funti, dok je godinu dana ranije uprihodila 403 tisuće funti.

Nekada pjevačica, danas dizajnerica, 2019. godine nije se pridružila Emmi Bunton, Mel B, Mel C i Geri Horner na povratničkoj turneji, no to ne znači da nije zaradila i sama milijun funti.

  • +8
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / ABACA PRESS / LAURENT SALMON / KCS PRESSE / PROFIMEDIA

Naime, putem svoje tvrtke Moody Productions Ltd Victoria Beckham dobija svoj postotak od izvedbi pjesama, dio zarade od ugovora o licenciranju, raznih proizvoda s njihovim likom i djelom, a sve iz jednostavnog razloga - Posh je i dalje tehnički članica ovog benda koji je popularnost stekao tijekom 90-ih godina prošlog stoljeća.

Inače, ovih dana Victoriju Beckham su pratitelji na društvenim mrežama prozvali jer, iako sama tvrdi da snima videa bez trunka šminke, ne želi priznati da koristi umjesto toga raznorazne filtere.