SLAVEN NAKON INCIDENTA:

Možda uđem u BB kuću zaprositi Tamaru!

05.04.2011 u 08:21

Bionic
Reading

Nakon što je u subotu napravio veliku gužvu u Big Brother kući popevši se na krov i uz ljubomorne ispade odao neke tajne iz vanjskog svijeta koje ukućani ne bi trebali znati, Tamarin dečko Slaven Blagić nimalo se ne ljuti na svoju djevojku te razmišlja o tome da je zaprosi

Slaven Blagić, koji se u subotu poput nindže popeo na krov kuće Big Brothera, rekao je za portal Puls da je odmah poslije požalio svoj postupak te da više nije znao zašto je to napravio.

'Na samom početku veze rekao sam joj da me ne pravi budalom i htio sam joj skrenuti pažnju da to ni sada ne pokušava. Vidio sam da je bila u dilemi jesmo li zajedno ili ne, naravno da jesmo. Također, htio sam joj reći da je poslije Marijane meta pljuvanja po medijima', otkrio je Slaven srpskom Pulsu

Ipak, jako ga je razveselilo što je Tamara nakon incidenta izjavila da bi bez razmišljanja pristala da je zaprosi. 'Oduševilo me to što je rekla. Kome ne bi godilo čuti to od svoje djevojke. Neću vam reći što će biti kad izađe. Šalim se, ne znam hoću li je zaprositi, vidjet ćemo kako će stvari teći. Ne valja ništa planirati unaprijed', priznao je Slaven.

Kako piše Puls, događaj je inspirirao producente da omoguće mladom i zaljubljenom Slavenu da zaprosi svoju djevojku baš u kući, no do tog dogovora još nije došlo. 'Razmislit ću o tome kada me pozovu. Možda je i zaprosim. Ne mogu vam reći ni da ni ne. Vidjet ćemo', kroz smijeh je rekao Slaven.