NEUTJEŠNI PJEVAČ

Mladen Grdović ne može sakriti tugu; emotivnom porukom oprostio se od brata: 'Zašto si mi laga da si dobro, zašto?'

03.05.2021 u 11:55

Bionic
Reading

Nakon što je kolima Hitne pomoći jučer u poslijepodnevnim satima dovezen u zadarsku bolnicu, brat 62-godišnjeg pjevača Mladena Grdovića, Paulo Grdović, izgubio je životnu bitku

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Paulo Grdović godinama se borio s karcinomom pluća, a nakon što mu je jučer naglo pozlilo, završio je u zadarskoj bolnici gdje je i preminuo. Ta vijest šokirala je pjevača Mladena Grdovića, koji je smrt brata teško prihvatio, nadajući da će ipak izboriti bitku s karcinomom.

Jutros se Grdović od brata oprostio emotivnom porukom na svom privatnom Facebook profilu. 'Otišao je moj brat Paulo, najbolji brat na svitu, moja desna ruka, sve moje najdraže. Dragi moj Paulo, ništa više neće biti ka i prije. I zašto si mi laga da si dobro, zašto moj Paulo.'

  • +2
Mladen Grdović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Paulo Grdović životnu bitku vodio je punih 12 godina, a najveća potpora u borbi bili su mu supruga Inga, ali i brat Mladen. Jedan su drugome bili najveća potpora, a upravo je Paulo Mladenu bio i glas razuma, uvijek ga opravdavajući za medije o njegovim postupcima i borbi s alkoholom.

'Razgovarali smo, rekao sam mu da je, da oprostite, budala. Ima doma krasnu ženu, obitelj koja je uvijek uz njega, malu kćer... I što će mu piće i ljudi koji ga nude alkoholom? Kazao sam mu da mu to nisu pravi prijatelji. Saslušao me na rubu suza i obećao da mu je ovo zadnje. I treba mu biti zadnje!', pričao je Paulo o svom bratu.