CAMILA MORRONE

Mlađahna djevojka Leonarda DiCaprija plijenila poglede na gradskim ulicama

26.06.2019 u 21:21

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog mjeseca u sklopu filmskog festivala u Cannesu po prvi put prošetala crvenim tepihom u društvu vječnog holivudskog neženje Leonarda DiCapria, 22- godišnja ljepotica Camila Morrone ovih se dana u majčinom društvu zabavlja u živopisnoj Barceloni

Glumac Leonardo DiCaprio slovi za najpoželjnijeg holivudskog neženju koji zazire od ozbiljnih veza i dugotrajnih odnosa, no njegova sadašnja djevojka možda je na tragu da takvu reputaciju promijeni. Koliko je glumac zaljubljen u mlađahnu argentinsku manekenku Camilu Morrone pokazao je tijekom boravka u Cannesu, a njegova nova odabranica u glumčevu odsustvu ovih dana uživa u Barceloni.

Koliko se zabavlja u Španjolskoj, 22- godišnja Camila Morrone dokazala je brojnim objavljenim fotografijama na Instagramu, a dežurni paparazzo fotografi na ulicama Barcelone ovih su je dana uočili u društvu majke Lucile Sola koja je veću pažnju javnosti ostvarila vezom s holivudskom legendom Al Pacinom.

Camila Morrone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Usprkos visokim ljetnim temperaturama argentinska ljepotica ,koja je osvojila pozornost Leonarda DiCapria, ulicama Barcelone prošetala se u bež vesti visokog ovratnika s lepršavim hlačama u identičnoj boji.

S oskarom nagrađenim hilivudskim glumcem, 22- godišnja ljepotica nalazi se u vezi od prosinca 2017. godina, a prema navodima Leovih bliskih prijatelja glumac ozbiljno razmišlja o braku i osnivanju obitelji.

  • +5
Leonardo Dicaprio na jahti s novom djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: N.N.