BURAN RASPLET

Mlada pjevačica žestoko odgovorila našem poznatom glumcu: Jesu li uopće bili u vezi?

14.12.2018 u 19:14

Bionic
Reading

Slovenska zvijezda se mjesecima reklamirala kao djevojka našeg poznatog glumca, a on ju je podržavao na javnim događanjima. Jučer je Ivan Herceg na društvenoj mreži demantirao da je bio u vezi s Ninom Donelli, a ona mu je danas uzvratila

Javnost je zbunjena nakon što je Ivan Herceg poslao poruku na Instagramu koja baca novo svjetlo na, očito nepostojeću vezu između njega i šesnaest godina mlađe Slovenke Nine Donelli.

'Zamolit ću drage novinare da ne pišu napamet, i reći da nisam u nikakvoj vezi s poštovanom gospođicom Ninom Donelli, niti sam ikad bio! Zahvaljujem!', poručio je jučer Ivan Herceg u svom obraćanju. Poprilično kontradiktorno, obzirom na sve što se događalo proteklih mjeseci.

'Već dva dana mi telefon ne prestaje zvoniti od poziva brojnih novinara i upita o mojem odnosu s poštovanim gospodičićem Ivanom Hercegom. Mogu samo kazati da ja kao djevojka sa 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu! Vidimo se i uživamo na mojim brojnim koncertima ovih dana', napisala je Nina, čiji je otac uspješni slovenski poduzetnik.

Podsjetimo, još početkom godine počelo se pisati o velikoj ljubavi jednog od najpoželjnijih domaćih glumaca, Ivana Hercega i Nine Donelli. On ju je podržavao na javnim događanjima, bio s njom na CMC festival u Vodicama, ručao u poznatom zagrebačkom restoranu. Pjevačica je s druge strane, tvrdila da je s glumcem u vezi te da je i on jedan od razloga što se doselila u Zagreb. Naime, zbog karijere i ljubavi navodno je se dodselila iz rodne Slovenije.

  • +10
Ivan Herceg Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX