STIGAO JE NASLJEDNIK

Mjesec dana skrivali od javnosti: Rooney Mara i Joaquin Phoenix dobili prvo dijete, a odabirom imena mnoge su raznježili

28.09.2020 u 10:31

Bionic
Reading

Slavni holivudski par, koji svojim ponašanjem odavno odskače od svojih kolega, napokon je dočekao rođenje svog prvog djeteta. Iako se maleni dječak rodio još prije mjesec dana, krili su od svih, a sretnu vijest otkrio je zapravo režiser Victor Kossakovsky, s kojim je Joaquin Phoenix radio kao izvršni producent na filmu 'Gunda'

Punih mjesec dana Joaquin Phoenix i njegova zaručnica Rooney Mara krili su od javnosti sretnu vijest da su postali roditelji malenog dječaka, a vjerojatno bi tako i ostalo da o svemu nije progovorio režiser Victor Kossakovsky, s kojim je Phoenix radio kao izvršni producent na filmu 'Gunda'.

Naime, nakon održane premijere filma na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Zurichu, Kossakovsky je to, slučajno ili ne, otkrio tijekom press konferencije. Na pitanje novinara kako je uspio nagovoriti Phoenixa da s njim radi na filmu, režiser je dobacio:

'Ako niste znali dobio je dijete... Prekrasnog sina kojeg su nazvali River.' Osim što je otkrio da je Rooney Mara rodila, javnosti je otkrio i njegovo ime, koje je par dao u čast Phoenixovog nikada prežaljenog i prerano umrlog brata Rivera Phoenixa.

Vrlo je vjerojatno kako 45-godišnji Joaquin i 10 godina mlađa Rooney Mara neće komentirati ništa oko rođenja i imena, budući da nikada nisu službeno potvrdili niti da je glumica trudna - trbuh je bio dovoljan znak.

Inače, Joaquin Phoenix nikada nije prežalio smrt svog brata Rivera Phoenixa, koji je preminuo od predoziranja u listopadu 1993. godine, sa samo 23 godine i to ispred kluba Viper, tada u vlasništvu Johnnyja Deppa.