o braku, djeci i unucima

Mirko Fodor i njegova Vesna u braku su već 25 godina, a voditelj otvoreno priznaje u čemu se krije tajna njihove dugovječne ljubavi

20.10.2022 u 20:47

Bionic
Reading

Poznati voditelj Mirko Fodor gostovao je u drugoj ovosezonskoj epizodi popularnog talk-showa 'Ženska priča'. Tema je bila 'Tate i kćeri', a omiljeni voditelj je progovorio o svom braku sa suprugom Vesnom koji traje već 25 godina

Radijski i televizijski voditelj Mirko Fodor, olimpijac i bivši vaterpolist Dubravko Šimenc te komičar i voditelj Mario Petreković gostovali su u drugoj epizodi popularnog talk-showa 'Ženska priča', ovoga puta na temu 'Tate i kćeri'.

Mirko Fodor punih 25 godina je u braku sa suprugom Vesnom s kojom ima dvije kćeri, 29-godišnju Doru i 25-godišnju Neru. Popularni voditelj prilikom gostovanja u talk-showu u razgovoru za Story otkrio je recept dugovječnosti i uspješnosti svog braka. ‘Zaista se jako volimo, uvažavamo, volimo kao čovjek čovjeka. I slatka je. I dalje ima prćasti nosić i jako je zabavna, vesela, vedra i imamo krasnu dječicu. I punica je dobra, to je jako bitno,' rekao je Fodor za Story.

  • +4
Mirko Fodor Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Ovih dana u domovu Fodorovih uslijedit će veliko slavlje – Mirko će napuniti 60 godina, a omiljeni voditelj otkriva da će ga proslaviti feštom u Slavoniji i Baranji. Također je otkrio i kako priželjkuje unuke. 'Zaista jako volim djecu, a najljepše je biti u ulozi dide i bake. Lijepo se provodiš s unucima, a onda ih uvijek možeš vratiti kada ti dosade,' kaže duhovito za Story.