NOVE TRANSFORMACIJE

Minea će biti Vuco, a Andrea postaje Senna M!

04.11.2014 u 15:11

  • +3

Tvoje lice zvuči poznato

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova tv

Bionic
Reading

Zabavni show Nove tv 'Tvoje lice zvuči poznato' za novu epizodu priprema nove transformacije koje će ponovno mnoge nasmijati do suza

Novi izazovi slijede za natjecatelje showa Tvoje lice zvuči poznato. Nakon što je Andrea u prošloj emisiji pobijedila u ulozi Shakire, ove nedjelje će imitirati korake Senne M. Njezina kolegica Minea okušat će se u ulozi jednog jedinog Siniše Vuce, a pjevat će pjesmu 'Crna ženo'. Neće joj, naime, biti nimalo lako skinuti Vucin stas i glas.

Nakon neponovljivog nastupa u ulozi Tine Turner Mario Petreković vraća u muški lik, a ovaj put vidjet ćemo ga kako izvodi 'Livin' la vida loca' Rickyja Martina.
Vanda postaje Axl Rose iz Guns'n'Rosesa, a izvest će pjesmu 'Sweet child O'Mine'.


'Opet žena u tijelu muškarca. Brzo i žestoko, očekujem da ću mahati pletenicama', komentirala je Vanda nakon što je saznala u što će se morati transformirati. Ronald Braus postaje Jasmin Stavros, a izvest će pjesmu 'Umoran'. Hit 'Satisfaction' i preobrazbu u Micka Jaggera upriličit će Giuliano koji je sretan što će se napokon riješiti štikla.

Jasna će se morati uživjeti u izvedbu popularne pjesme 'Happy' Pharrella Williamsa. Baby Dooks koji si je poželio malo groova, morat će uvježbati klapsko pjevanje jer je za zadatak dobio otpjevati pjesmu 'Da te mogu pismom zvati' klape Masline. Ovotjedna gošća u žiriju bit će Indira Levak, pjevačica grupe Colonia.