prihvaća svaki dio

Miley Cyrus iskreno o ljubavi: 'Ne bih mijenjala svoju priču'

19.05.2023 u 15:24

Bionic
Reading

Pjesma 'Flowers' danima je bila vruća tema svih medija, a jasnim aludiranjem na rastavu od Liama Hemswortha i osnaživanjem žena uslijed prekida Miley je ponovno dospjela u fokus. Pjesma je ostvarila velik uspjeh, a pjevačica je sada otkrila i kako danas gleda na svoju ljubavnu priču

Miley Cyrus novo je lice s naslovnice britanskog izdanja časopisa Vogue, što znači da je dala i veći intervju u kojem je otkrila razne stvari koje zasigurno zanimanju njezine obožavatelje. Prije nekoliko je mjeseci pokazala da svakako zna ostaviti upečatljiv trag u glazbenom svijetu, a pjesma 'Flowers' upravo je to i učinila. Stihovi jasno upućuju na njezin odnos s Liamom Hemsworthom, a o tome je i progovorila za kultni časopis.

Cyrus i Hemsworth upoznali su se davno, dok su još kao mlade nade snimali film 'The Last Song'. Od 2009. do 2018. bili su u vezi uz neke kraće prekide, a krajem 2018. odlučili su se vjenčati da bi se rastali nešto više od godinu dana nakon.

U pjesmi 'Flowers' pjevačica je otkrila da je bila varana, a tekst i glazba stvorili su svojevrsnu himnu oporavka ženskih slomljenih srca. Hit je postao toliko zastupljen na društvenim mrežama da korisnici istih jedno vrijeme nisu mogli pobjeći od taktova pjesme, a činjenica da je riječ o pjesmi koja je najbrže u povijesti Spotifyja dosegla milijardu streamova svjedoči da je riječ o vrlo uspješnoj pjesmi koju će pjevušiti i buduće generacije.

Govoreći o prošloj vezi Miley je za Vogue rekla: 'Ne bih izbrisala svoju priču niti željela da se izbriše. Zanimljiv život čini zanimljivo pripovijedanje.'

Sada je u vezi s Maxxom Morandom, bubnjarem benda Liily i nadarenim tekstopiscem i producentom, a svoj odnos drže podalje od očiju javnosti. Iako su oboje javne ličnosti te ponekad znaju zajedno stići na neki event, njihova svakodnevica zasad je poprilično nepoznata.

Miley Cyrus Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER