RIJEČKA GLAZBENICA

Mia Negovetić progovorila o najvećem strahu i o svojim tetovažama

05.09.2023 u 13:27

Bionic
Reading

Mlada riječka pjevačica iskoristila je slobodno vrijeme da komunicira sa svojim pratiteljima te su je oni najviše ispitivali oko karijere, a zanimalo ih je i što sve ima iscrtano po tijelu, je li ju boljelo pirsanje, gdje najćešće kupuje garderobu, živi li s roditeljima..

Na početku je fanove Mie Negovetić zanimalo je li bila na ljetovanju pa im je odgovorila da je dva tjedna bila u Umagu, a kasnije tjedan dana na Cipru.

Rekla je da joj je 'najveći strah skuhati večeru koja neće biti fina i onda je netko neće pojesti'.

A onda su krenula pitanja o tetovažama. Prvu je, otkrila je, radila na rebrima i kaže da ju je boljela, a radila ju je s 18 godina. 'Točan broj ne znam, ali imam cijelu lijevu ruku skoro cijelu popunjenu, a ići ću je dovršiti na jesen', rekla je. Pokazala je i dvije tetovaže na desnoj ruci, na bedru lijeve noge i velikog leptira na gornjem dijelu leđa, iza vrata.

  • +4
Mia Negovetić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Mnoge je zanimali zašto se više ne želi prijaviti na Doru. 'Svi to shvaćaju kao nešto negativno kad kažem da neću više ići, ali ne kažem da je to zauvijek, jer ne mogu znati što će biti u budućnosti, nego to govorim za godinu, dvije, tri. Jako puno sam naučila o sebi u zadnje vrijeme, pogotovo od zadnje Dore na kojoj sam bila i trenutno mi je cilj napraviti svoj prvi album do kraja, imati nastupe, možda i turneju. Nikad mi nije bio životni cilj otići na Eurosong', istaknula je.

Pirsinzi je nisu boljeli, kaže da joj je to bila 'minimalna bol', da sve 'ovisi o ljudima koji su to rade i da se o pirsinzima treba brinuti'. Nema najdražu trgovinu, a kupuje 'što joj se svidi i gdje nije preskupo'. Nokte si radi sama, naučila je to pa nema potrebe ići u salon.

Objasnila je da više ne živi s roditeljima, a pokazala je i na kakvom 'predivnom mjestu' joj je trenuno dom. Da se ne bavi pjevanjem radila bi glazbenu produkciju ili aranžiranje. Smatra da 'ne postoji formula za početak karijere, jer svatko ima svoj put'. 'Nitko nema identičan glazbeni put. Ja sam počela s glazbenim showom koji mi je bio prekrasno iskustvo kroz koje sam dobila savjete koje i danas pamtim', objasnila je Mia.

Pratitelji su doznali i da je imala je 14 godina kad je napisala svoju prvu pjesmu i to na engleskom, ali da sad radije piše na hrvatskom. Ponosna je na svoju izvedbu himne na mimohodu 2015. To joj je, kazala je, jedno od najljepših iskustava i 'ima leptiriće u trbuhu kad se sjeti koliko ju je ljudi gledalo tamo i pred malim ekranima'. Mia je dala je i savjete gimnazijalcima za maturu i otkrila da ona baš 'nije puno učila'.