POZIV IZ BIJELE KUĆE

Melania Trump zabrinuta za trudnu zaručnicu britanskog premijera, koja je oboljela od koronavirusa

17.04.2020 u 10:12

Bionic
Reading

Nakon što je Boris Johnson pušten iz bolnice na kućnu njegu, američka prva dama Melanija Trump nazvala je Carrie Symonds kako bi im poželjela što brže ozdravljenje. Naime, britanski premijer i njegova trudna zaručnica zarazili su se virusom COVID-19, a Johnsonu se stanje toliko pogoršalo da je bio hitno hospitaliziran

Nakon što je iz bolnice pušten britanski premijer Boris Johnson, Melania Trump, prva dama Amerike, nazvala je njegovu trudnu zaručnicu kako bi im poželjela da se čim prije oporave od koronavirusa, kojim su se oboje zarazili.

Melania Trump poručila je Carrie Symonds kako 'cijela Amerika moli za njihov brz i potpun oporavak'. Sve to dogodilo se nakon što je Johnson proveo tri dana na intenzivnoj njezi i još četiri dana na odjelu londonske bolnice, a nakon što su se liječnici uvjerili da je njegovo stanje pod kontrolom, otpušten je na kućnu njegu.

Osim njega, zaražena je i njegova trudna zaručnica Carrie Symonds kojoj se stanje, na sreću, nije zakompliciralo, pa je odbolovala kod kuće. Nakon Johnsonovog izlaska iz bolnice par se navodno uputio na njegovo imanje na selu, Chequers, a upravo ih je tamo iznenadio i poziv Melanije Trump.

  • +4
Melania Trump Izvor: EPA / Autor: MIKE THEILER / POOL

'Gospođa Trump još je jednom potvrdila da Sjedinjene Američke Države stoje uz Ujedinjeno Kraljevstvo u ovoj borbi kako bi pobjedili koronavirus. Obje dame, i gospođa Trump i gospođa Symonds izrazile su optimizam kako će obje zemlje izaći iz ovog teškog perioda i biti snažnije nego prije', stoji u press objavi Bijele kuće.

Osim s Carrie Symonds, Melania Trump ovih je dana razgovarala sa još sedam utjecajnih dama diljem svijeta - španjolskom kraljicom Letizijom, suprugom japanskog premijera Akie Abe, suprugom kanadskog premijera Sophie Gregorie Trudeau, suprugom francuskog predsjednika Brigitte Macron, kćerkom talijanskog predsjednika Laurom Mattarella i sutkinjom i suprugom njemačkog predsjednika Elke Büdenbender.