NOVI KONCERT

Meghan Markle ponovno u izlasku: Umjesto neraspoloženog Harryja odabrala prijateljice

06.09.2023 u 14:51

Bionic
Reading

Koliko je Meghan Markle oduševljena s Beyoncé Knowles govori i podatak da ne samo da je bila na njezinom prvom rođendanskom koncertu na stadionu SoFi u Los Angelesu, već je pohrlila i na drugi, no ovoga puta ne u društvu princa Harryja, koji ne dijeli njezino oduševljenje, već sa slavnim prijateljicama

Koncert pop dive Beyoncé na stadionu SoFi u Los Angelesu proteklog vikenda nisu željele propustiti vojvode od Sussexa, princ Harry i Meghan Markle, a u VIP loži paru se pridružila Meghanina majka Doria Ragland i bliska prijateljica Abigail Spencer.

I dok je bivša američka glumica istinski uživala u nastupu Beyoncé, plešući cijelu noć u VIP loži, princ Harry nije izgledao pretjerano impresioniran viđenim.

A koliko je bilo oduševljenje Meghan Markle sa spektaklom kojeg je priredila Beyoncé govori i činjenica da je odlučila još jednom otpjevati sve hitove s desecima tisuća obožavatelja na stadionu SoFi.

Ovoga puta bila je u društvu pjevačice Kelly Rowland i glumice Kerry Washington.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dame su se odlično zabavile, čemu u prilog govore i osmijesi na njihovim licima, na fotografiji koja je ubrzo postala viralna. Zanimljivo je da su se odmah javili i stručnjaci za govor tijela, koji su iz Meghaninog poziranja zaključili kako je ponovno puna samopouzdanja i spremna za nove poslovne pothvate.

Gdje je bio princ Harry dok je Meghan Markle pjevala i plesala na najveće hitove slavljenice Beyoncé za sada nije poznato.