SASVIM ISKRENO

Megan Fox progovorila prvi put nakon razvoda: ‘Nevjerojatno je koliko mi se život promijenio u karanteni’

25.08.2020 u 10:54

Bionic
Reading

Atraktivna američka glumica Megan Fox u svibnju je nakon deset godina braka ostavila svog supruga Briana Austina Greena s kojim dijeli tri sina. Razlog razvoda bio je njezina afera s mlađahnim reperom Machine Gun Kellyjem s kojim se spetljala na snimanju zadnjeg projekta

Tri mjeseca nije se oglašavala oko bračne krize koja joj se dogodila te razvoda od glumca Briana Austina Greena s kojim ima troje djece, no sada je glumica Megan Fox odlučila ispričati svoju stranu priče.

‘Nevjerojatno je koliko mi se život promijenio u karanteni. Sve se okrenulo’, rekla je 34-godišnjakinja za Entertainment Tonight.

‘Inače nisam netko tko voli imati ograničenja, nametnuti autoritet i teško poštujem takve stvari ali u ovoj situaciji shvatila sam da nemam drugog izbora. Bilo je izazovno’, objasnila je misleći pritom na situaciju izazvanu pandemijom.

Svoju novu vezu s mladim reperom Machine Gun Kellyjem zbog kojeg je ostavila supruga i djecu, Fox je potvrdila Instagram objavom ranije ovog ljeta. Sada je kazala da je nakon svega nekoliko minuta druženja s kontroverznim reperom znala da će se nešto između njih dogoditi.

‘Iste minute kad smo se našli u prostoriji postojala je ta neka neopisiva kemija. Umjesto srodne duše, ovo je bio blizanački plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dvaju duša. Dakle mi smo zapravo dvije polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osjetila’, objasnila je Fox.

Sa svojim je suprugom Brianom od samog starta bila potpuno iskrena te mu kazala da joj se sviđa netko drugi.

‘Kad sam prihvatila bez ograničavanja da me život doveo tu gdje je, tad je sve postalo zanimljivo i zabavno.’

Da je izuzetno zaljubljen te da misli ozbiljno s četiri godine starijom glumicom, reper je pak potvrdio kazavši da više nije slobodan te da ne razmišlja o odlasku na spojeve, vjerojatno više nikad u životu.