NEOSTVARENA ŽELJA

Matthew Perry sanjao je o svom biografskom filmu, a zna se i tko ga je trebao glumiti

03.11.2023 u 11:37

Bionic
Reading

Prije iznenadne smrti omiljenog člana 'Prijatelja', Matthewa Perryja, glumac je planirao snimiti biografski film o svom životu, a želja mu je bila da ga glumi Zac Efron, glumac s kojim je 2009. glumio u filmu 'Ponovno 17'

Prema pisanju svjetskih medija Matthew Perry je prije smrti razmišljao o tome da snimi biografski film i želio je da ga njegov bivši kolega iz filma 'Ponovno 17' glumi u mlađoj verziji.

Tu informaciju dala im je Athenna Crosby, koja je s Perryjem bila na večeri samo dan prije njegove tragične smrti, a kojoj je 54-godišnjak rekao kako želi snimiti biografski film.

Reporterka i glumica i rekla je za magazin People kako je Perry želio da ga kao mlađeg glumi Zac Efron, koji ga je već glumio u filmu 'Ponovno 17', te je smatrao da je on tada odlično 'obavio svoj posao'.

Naime, u toj komediji iz 2009. Matthew Perry je glumio 37-godišnjeg Mikea O'Donnella, muškarca na rubu razvoda, koji žali što je odbacio svoju priliku da postane košarkaška zvijezda, a sve kako bi se oženio svojom trudnom djevojkom.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

Nakon susreta s tajanstvenim muškarcem na mostu, pretvara se u sebe kao 17-godišnjaka, i tada ulogu preuzima Zac Efron koji se upisuje u srednju školu pod lažnim imenom i odluči promijeniti svoj život radi boljeg ishoda.

Iako kritičari film nisu pretjerano nahvalili, gledatelji su bili oduševljeni, pa je film postao veliki kino hit i na budžet od 40 milijuna dolara donio zaradu od nevjerojatnih 139,5 milijuna.

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia

U svom biografskom filmu Perry se namjeravao dotaknuti i najgoreg perioda svog života i teške borbe s ovisnošću.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'