SVESTRANI KREATIVAC

Matteo Cetinski se potukao sam sa sobom na snimanju novog spota

29.09.2019 u 19:19

Bionic
Reading

Prije godinu dana nakon godina izbivanja, novom pjesmom 'Stopimo boje' u velikom stilu vratio se na glazbenu scenu. Čekao je, izjavio je, ekipu koja ga savršeno razumije i s kojom može stvarati glazbu kakvu želi. Sada Matteo Cetinski predstavlja novi singl 'Vjerujem', za kojeg je napravio i video spot

Nakon uspješnog i od publike dobro prihvaćenog singla 'Stopimo Boje' i video spota snimanog u pustinji u Nevadi, Matteo Cetinski i njegov team objavili su novi singl 'Vjerujem'. Mnogi su se složili da je prvim singlom Matteo pronašao svoj zvuk i tako opravdao povratak na glazbenu scenu na koju je donio svježinu i energiju ujedinjene inteligentnim porukama i iznimno sceničnom pojavom, kombinacija koja je već neko vrijeme nedostajala na našoj sceni. Drugi singl će dodatno definirati izričaj ovog multitalentiranog kreativca koji uspješno balansira karijeru u dizajnu i glazbi.

'Dosta smo se mučili sa tekstom pjesme jer on nije dosao spontano i brzo kao 'Stopimo boje'. Meni je bitno da uz dobar zvuk pjesma ima tekst koji u sebi ima iskrenu i relevantnu poruku koja oslikava moja razmišljanja u ovoj fazi života. Ne mogu izdati ni zarez ako ne stojim iza njega u potpunosti. Tekst smo Marko Mandić, Nemanja Filipović i ja napisali dosta brzo, ali nisam bio do kraja zadovoljan. Stajali smo tako tjednima na mjestu dok nam u pomoć nije uskočila Alka Vuica koja je u par poteza sve otpetljala. Tako je sve sjelo na svoje mjesto i evo nas', rekao nam je Matteo te dodao kako će izlazak o singlu biti objavljen na njegovom Instagram profilu.

Matteo je inače nagrađivani dizajner koji je u Italiji osvojio prestižnu internacionalnu nagradu 'A Design Award' dvije godine za redom. Njegovi radovi se mogu vidjeti na naslovnicama vodećih časopisa za dizajn. Povremeno će gledatelji na televiziji gledati emisije u njegovoj produkciji, a na zagrebačkim fakultetima predavao je 'Ekonomiju Medija' ili 'Multimedijsku Produkciju'.

View this post on Instagram

#Blejvoč #ink #inkanddrink #tattoo #sleevetattoo

A post shared by Matteo M. Cetinski (@houseofmatteo) on