LJEPOTICA IZ SESVETA

Matea Ibanez otkrila nam je tko u njezinoj obitelji navija za Argentinu, a tko za Hrvatsku: 'Utakmicu nećemo gledati zajedno, možda i bolje, neće biti svađe'

13.12.2022 u 11:10

Bionic
Reading

Luis Ibanez je vrlo dobro poznato ime svim navijačima Dinama jer je šest godina nosio dres maksimirskog kluba. Osim nogometnim uspjesima, simpatični Argentinac može se pohvaliti skladnim obiteljskim životom koji dijeli sa suprugom Mateom, inače Zagrepčankom u koju se zaljubio prije 14 godina, kad je potpisao za Modre, i njihovim sinovima. Matea, koja s dječacima živi u rodnom gradu, ispričala nam je kako će njihova obitelj pratiti utakmicu hrvatske reprezentacije s Argentinom

'Danas nas ček jako uzbudljiva večer. Utakmicu ću gledati sa svojim dečkima doma. Moj je suprug trenutno u Argentini pa nećemo gledati zajedno, možda i bolje, neće biti svađe', kaže nam kroz smijeh Matea Ibanez. Zanimalo nas je za koga će navijati njihovi dječaci, 5-godišnji Mathias (za tri mjeseca puni šest godina) i 8-godišnji Thiago (22. prosinca slavi deveti rođendan).

Inače su veliki ljubitelji nogometa, a stariji sin već duže vrijeme i trenira. 'Moji dečki kažu da im je svejedno tko će pobijediti, da navijaju i za jedne i za druge, ali stariji sin ipak malo više naginje Argentini jer mu je Messi najdraži igrač', kaže Matea, inače po mnogima jedna od najljepših žena nogometaša.

Kad je riječ o prognozama za finale u Katru, Matea nam je otkrila kakva su njezina predviđanja. 'U finalu vidim Hrvatsku, naravno, a da mogu birati, neka to bude protiv Francuske, da im 'vratimo' za prošlo Svjetsko prvenstvo', iskrena je. Obitelj trenutno živi odvojeno, a srećom nisu daleko, jer Luis igra za beogradski Grafičar.

'Vratili smo se u Hrvatsku, zapravo ja s dečkima, a tata nam još uvijek igra izvan Hrvatske. Ovaj put odlučili smo ostati ovdje zbog škole i završetka gradnje obiteljske kuće', objasnila nam je ekonomistica i mominfluencerica. Ispričala nam je kako će provesti skorašnje blagdane.

'Za blagdane smo inače uvijek putovali u Argentinu, ali ovaj put odlučili smo ih provesti u Zagrebu jer smo nedavno završili kuću i želimo dočekati Božić u njoj. Zato je suprug sada otputovao u Argentinu kako bi posjetio svoje i vratio se doma za blagdane', rekla nam je Matea.

Podsjetimo, par je u braku od 2013. godine. Bračne zavjete izmijenili su pred matičarom, a dvije godine kasnije održali su i crkveno vjenčanje. Vole se kao prvog dana, što se nerijetko može vidjeti na društvenim mrežama. Zbog Luisove karijere obitelj je nekoliko puta mijenjala adresu, a osim u Zagrebu, živjeli su u Turskoj, BiH, Srbiji, Mađarskoj i Argentini.

Inače, simpatični Luis rođen je u Moreno Partidu, četvrti Buenos Airesa, i veliki je navijač Boca Juniorsa, u kojima je odradio juniorski staž i za koje je nastupio dva puta. U Dinamu je igrao od 2007. do 2015. godine, s pauzama za posudbe u Gyor i Racing, a spominjalo ga se i kao moguće rješenje na poziciji lijevog beka hrvatske reprezentacije, no to se nije realiziralo.

  • +4
Matea i Luis Ibanez Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX