pa nek' si misle...

Marijana Mikulić poručila dežurnim dušebrižnicima: 'Nisam zaboravila obući donji dio. I da, imam skoro 40 i da, majka sam i da, nosim tako kratko'

27.03.2021 u 16:51

Bionic
Reading

Glumica Marijana Mikulić ovjekovječila je svoj stajling i odmah poručila dežurnim dušobrižnicima na društvenim mrežama da je nije briga misle li da joj je haljina prekratka

Žuta kratka haljina i traper jakna modni su odabir Marijane Mikulić, koja je odlučila svoju proljetnu kombinaciju pokazati na Instagramu. No uz fotografiju je imala i poruku za moralizatore s društvenih mreža koji bi se detaljno pozabavili dužinom njezine haljine.

Tako je svima onima koji smatraju da ovakve modne kombinacije nisu primjerene za žene njezinih godina i majke, glumica poručila što ih ide.

'Što se tiče morala, morala sam. Nisam zaboravila obući donji dio, ovo na meni nije košulja, nego haljina košulja. Da, imam skoro 40 i da, majka sam i da, nosim tako kratke suknje, jer mi se to sviđa. Jedna kolegica mi je neki dan rekla 'Mare, ako ćeš biti tako seksi nemoj se javljati za me too'. Ljubav ljudi, samo ljubav... Neka cvijeta tisuću cvjetova...', napisala je glumica uz novu fotografiju na svom Instagram profilu.

Njezina objava izazvala je lavinu pozitivnih komentara: 'Bravo Mare', 'Samo budi svoja', 'Top si ženo! Sexy i imaš energiju!', 'Samo nosi, vrh ti stoji', 'Ti si žena zmaj, možeš sve nositi'.

  • +7
Marijana Mikulić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL