NASMIJALA SVE

Marijana Batinić za Božić kćeri kupila mikrofon Maje Šuput, no ni u najluđim snovima nije mogla znati tko će ga ‘prisvojiti’

27.12.2021 u 13:00

Bionic
Reading

U moru božićnih čestitki i uređenih domova, za oko nam je zapela objava RTL-ove voditeljice Marijane Batinić, koja je otkrila tko se 'dohvatio' poklona koji je bio namijenjen njezinoj kćeri Eni

'Maja Šuput, ja kupila kćeri (i sebi) mikrofon, al' svekar ga ne da.' Napisala je na fotografiji koju je objavila na svom Instagram Storyju voditeljica Marijana Batinić. Glavna zvijezda njezine fotografije otac je njezinog supruga Mateja Pašalića, koji sa šeširom na glavi stoji pored bora.

No, ono što svima zapinje za oko zlatni je mikrofon s potpisom Maje Šuput, kojeg se Marijanin svekar dohvatio i više ga nije ispustio iz ruke.

Dobro znani mikrofon jedan je od najprodavanijih proizvoda s potpisom naše poznate pjevačice, a svoj primjerak poželjela je u svom domu imati upravo i poznata RTL-ovka.

  • +7
Marijana Batinić Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL televizija

A da je blagdanski vikend u njihovom domu prošao u dobrom tonu i veselom raspoloženju, jasno se vidi upravo po toj fotografiji.