otočki život

Marijana Batinić uživa u Dalmaciji, a fanovima je napokon otkrila što znači hashtag 'nisam ja u tegli rasla' koji stalno objavljuje

29.05.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Popuštanjem mjera voditeljica se s obitelji zaputila u rodni grad Split iz kojeg se u Zagreb preselila s 28 godina i kojeg ponekad još uvijek zove svojim domom. Trenutno uživa na Šolti u miru uz obitelj i prijatelje, miris mora i fjaku

Marijana Batinić objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira bez šminke na licu, nonšalantno prebačene kose i u jeans jakni. Osim komplimenata koje svaki put dobije, pratitelje je zanimao hashtag koji stalno stavlja pored svojih objava. 'Fora mi je poštapalica 'nisam ja u tegli rasla'. Ima neko značenje posebno?', 'A gdje si rasla ako nisi u tegli?' nekoliko njih je inzistiralo na pojašnjenju ovaj put.

Nisu dugo čekali na Marijanin odgovor. 'Van staklenog zvona, tegle i pitara, pod otvorenim nebom, ispod sunca zlatnoga moga lipog grada', poručila je voditeljica, koja je sredinom ožujka na vrlo originalan način otkrila je da će roditi djevojčicu kojoj će ime dati petogodišnja kćerkica Ena.

Iako je ušla u drugo tromjesečje trudnoće, Marijana je priznala kako se u drugoj trudnoći kilogrami više 'hvataju', a tome je pripomogla izolacija koja joj nije teško pala jer je, kako kaže, uživala u dobroj hrani, igranju sa svojom mezimicom. Više puta je izjavila da je osjećaj koji je imala kad je postala majka nemjerljiv je s drugim uspjesima te da se otkad ima dijete, osjeća da je 'upravo gdje treba biti'.