NEVJEROJATNA SLIČNOST

Marijana Batinić pozirala sa sestrom, a obožavatelji se ne mogu načuditi koliko su slične

14.10.2022 u 23:15

Bionic
Reading

Voditeljica 'Života na vagi' Marijana Batinić ponosna je na svoju mlađu sestru Karlu s kojom je vrlo bliska

Dvije seste su zajedno bile na predstavi, pa je Marijana na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojom sestrom, a obožavatelji su se našli u čudu zbog njihove velike sličnosti.

Uz zajedničku fotografiju Marijana je napisala: 'Plakale smo od smijeha, davile se puna dva sata. Preporučam pogledati'.

Vrlo brzo uslijedili su komentari obožavatelja koji su primijetili veliku sličnost sestara Batinić te su napisali da izgledaju poput blizanki.

Voditeljica Antonija Blaće im je poručila: 'Kopipejst ste!', a ni Nina Badrić nije ostala bez komentara: 'Koliko ste slične'.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Karla se iz Splita preselila u Zagreb pa se sad puno češće druži s Marijanom.

Inače, nedavno je omiljena voditeljica pokazala i detalj iz svog novog doma. Naime, Marijana i njezina obitelj, suprug Matej Pašalić te kćerkice Ena i Roza, godinama žive u centru Zagreba, no odlučili su se preseliti iz omiljenog kvarta u mirniji dio grada.

'Konačno je došao i taj dan - prve kutije ušle su u naš novi stan. Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu… Splet životnih okolnosti potaknuo nas je na razmišljanje o velikoj životnoj promjeni', poručila je Marijana na svom Instagram profilu i u šali dodala 'još da je teleportirati sve stvari i mojoj sreći ne bi bilo kraja'.