njezin 'terapeut'

Marijana Batinić je posebnom biću posvetila ljubavnu pjesmu i sve raznježila

20.11.2020 u 14:25

Bionic
Reading

Osim što je sretno udana žena, RTL-ova voditeljica je i majka dviju prekrasnih djevojčica, a postoji još netko tko joj svakodnevno ispunjava srce i dušu. Riječ je o njezinom četveronožnom ljubimcu, boston terijeru Njofri, kojem je posvetila - pjesmu

'Još ne zna čitati, nema Instagram i od ove će mu čestitke puno više značiti njegova posebna rođendanska torta od paštete. Svejedno, moram iskoristiti priliku i nahvaliti važnog, divnog i nezamjenjivog člana našeg obiteljskog kvarteta, za kojeg smo prigodno sklepali i stihove', napisala je Marijana Batinić na Instagramu, a u nastavku je uslijedila i pjesma:

'Prolaze nam zime, ljeta. Obitelj se polako širi al' na svakom kraju svijeta Nole iza nogu viri. Vole ga i mala djeca, maze nepoznati ljudi. On nas samo okom peca, misli valjda da smo ludi. Baš smo ludi, al' od sreće jer uljepša svaki dan. On je naše dijete treće, Nole, sretan rođendan!', stoji pored fotografije na kojoj voditeljica pozira sa svojim ljubimcem kojem je ranije na sličan način znala čestitati njegov dan.

Svog ljubimca Marijana Batinić je nazvala svojim 'terapeutom, tabletom za smirenje i najboljim prijateljem'. Lijepu Splićanku se često može vidjeti kako gradom šeće sa svojim simpatičnim ljepotanom.