KRALJICA BOŽIĆA

Mariah Carey palicom porazbijala bundeve i pompozno najavila: 'Počinje moja sezona!'

02.11.2021 u 13:19

Bionic
Reading

Američka pjevačica Mariah Carey, koju njezini obožavatelji zovu i 'kraljicom Božića' na Instagramu je ispratila Noć vještica razbijanjem bundeva palicom te je najavila početak božićne sezone ili, kako ju je sama nazvala - sezonom Mariah Carey

U videoklipu objavljenom na svojem Instagramu u ponedjeljak 1. prosinca u ponoć, pokazala je ulaz u svoj dom prepun raznih ukrasa za Noć vještica, a među njima su bile i tri bundeve na kojima je pisalo: 'Još nije vrijeme', piše Independent.

I dok je sat otkucavao ponoć, pojavila se Carey u crvenoj haljini ukrašenoj šljokicama i u svjetlucavim štiklama te je crveno-bijelom palicom razbila bundeve.

Istodobno se čula glazbena podloga, njezin dugogodišnji hit 'All I Want For Christmas Is You'.

U nastavku videoklipa Carey obožavatelje uvodi u svoj dom i kaže: 'Sada je vrijeme!!! Razbiti te bundeve i od njih napraviti pitu... jer još mora proći i Dan zahvalnosti!!!'

Spremni? Idemo! #Mariah#, napisala je pjevačica aludirajući na to da početak studenoga označava početak božićne sezone u kojoj će se najviše slušati njezin stari hit.

Google Trends i ostale slične platforme već su objavile da se popularni božićni hit već penje prema vrhu ljestvica najpopularnijih pjesama.

  • +14
Mariah Carey Izvor: Profimedia / Autor: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Takva se situacija ponavlja svake godine još od 1994., kada ju je Carey objavila prvi put. Od tada je predstavila nekoliko obrada, a posljednju je objavila 20. prosinca prošle godine. 

Zanimljivo je da je Careyin božićni hit tek prošle godine prvi put zasjeo na vrh Billboardove ljestvice Hot 100.