PRVI SE PAMTI

Majčin dan za Maju Šuput ove je godine poseban, a evo na koji ga je način obilježila

09.05.2021 u 17:49

Bionic
Reading

Nakon što je sa suprugom Nenadom Tatarinovim dočekala sina Blooma, 'kraljica svadbi' i voditeljica emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' ne krije koliko joj je dolazak prinove uljepšao život

Otkako je po prvi put iskusila čari majčinstva, Maja Šuput ne krije koliko uživa u novoj ulozi. Majčin dan koji se tradicionalno obilježava 9. svibnja za domaću pjevačicu i voditeljicu ove je godine itekako poseban.

Emotivnom fotografijom na kojoj pozira sa svojim dvomjesečnim sinčićem Bloomom Maja je i ovoga puta raznježila svoju vojsku pratitelja na Instagramu, a uz nju je imala i podjednako dirljiv opis.

'Nikada zahvalnija životu što te imam i što si me učinio najsretnijom mamom na svijetu. Moj prvi Majčin dan. Svim mamicama nek je sretan, najsretniji', napisala je Šuput ispod fotografija sa sinom u naručju.

Prije nešto manje od dva mjeseca, Maja je sa suprugom Nenadom Tatarinovim dočekala prinovu, sina Blooma, a nedavno su bili i na svom prvom obiteljskom putovanju.

Nakon kratkog predaha u Rovinju, vratili su se u svoje obiteljsko gnijezdo u Zagrebu, a nedavno se pohvalila i izgledom sobe koju je uredila za svog maloga nasljednika.

  • +2
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic/PIXSELL