u senzacionalnom izdanju

Maja Šuput uživala u novoj ulozi: 'Još samo ovo nisam radila'

07.04.2023 u 20:48

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Maja Šuput jučer se našla u ulozi člana žirija art izložbe, a onda se okušila i u poslu DJ-a

Popularna pjevačica Maja Šuput jučer se na Red Bull Doodle Art izložbi našla u žiriju u kojem je ocjenjivala umjetničke 'škrabotine', a potom se okušala i u ulozi DJ-a.

Maja je ovaj zadatak shvatila vrlo ozbiljno i izgledala potpuno senzacionalno u inovativnom stajlingu.

Naime, odjenula je jedan od trenutno najpoželjnijih komada širokih hlača birajući ih u 'poderanoj' varijanti pa ih uparila sa srebrnim cropanim topom obogaćenim desecima efektnih lanaca.

Look je zaokružila visokim potpeticama istovjetne srebrne boje te upečatljivim crvenim ružom i valovito stiliziranom ženstvenom frizurom.

Nakon što je odabrala pobjednicu čiji je rad na art izložbi zaslužio putovanje na svjetsko finale u Amsterdamu, hrvatska pop pjevačica otkrila je novi talent u ulozi DJ-a.

Na svom Instagram storyju s pratiteljima je podijelila fotografiju na kojoj je vidno oduševljena iskušavanjem ove nove uloge te sve popratila opisom:

'Još samo ovo nisam radila.'

  • +3
Maja Šuput na premijeri predstave 'Lepa Brena Project' Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tko zna, možda ćemo je u budućnosti gledati i kao DJ-icu u kojoj će nema sumnje briljirati svojom dobitnom kombinacijom poznavanja glazbe i veselog duha koji je kao stvoren za dobre zabave.