NE KRIJE SREĆU

Maja Šuput u strastvenom zagrljaju s Nenadom: 'Kad mislimo da nas nitko ne gleda'

21.07.2022 u 08:52

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput već je neko vrijeme na zasluženom godišnjem odmoru s obitelji i najbližim prijateljima. Smjestili su se u kući za odmor na otoku Pagu, a tamo su se prepustili strastima i pokazali koliko se vole

Najnovijim setom fotografija na Instagramu pjevačica Maja Šuput pokazala je kako se ona i suprug ponašaju kada misle da ih nitko ne gleda. Strastveni poljupci, zagrljaji i pogledi jasno su vidljivi na fotografijama koje je ovjekovječila Majina prijateljica Anita.

Zaljubljena pjevačica, koja je nakon dugog traganja u Nenadu Tatarinovu pronašla sve o čemu je ikada maštala te s njime na koncu uplovila u bračnu luku i zasnovala obitelj, jasno daje do znanja kolika je sretnica.

Nenad i Maja strastima su se prepustili u kupaćim kostimima na terasi vile u kojoj se odmaraju s prijateljima i obitelji.

Pjevačica zasluženo uživa nakon napornog prvog dijela godine u kojem je odradila nekoliko televizijskih angažmana, svadbi te brojne koncerte diljem Hrvatske. Osim toga, već je započela snimanje za novu sezonu 'Supertalenta', emisije koja od jeseni ponovno kreće s emitiranjem na Novoj TV.

Zato trenutno puni baterije i uživa s najmilijima, dok ne krenu nove poslovne obveze.

Na odmoru najviše pažnje posvećuje jednogodišnjem sinčiću Bloomu, a koji s roditeljima obilazi sve domaće i svjetske turističke atrakcije.

Maja Šuput na Pagu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram Maja Šuput