ne skriva obline

Magdalena je konkurencija Ivani Knoll: Stigla je u Katar u vatrenom izdanju

13.12.2022 u 13:49

Bionic
Reading

Ivana Knoll je posljednjih tjedana Svjetskom prvenstvu u nogometu okupirala pažnju publike i medija, no danas će na tribinama utakmice naše nogometne reprezentacije i Argentinaca, imati 'opasnu' konkurenciju. U Dohu je stigla još jedna atraktivna Hrvatica

Naša reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru ima veliku podršku navijača, ali i navijačica koje privlače pažnju čak i svjetske javnosti. Osim Ivane Knoll ondje se pojavila još jedna zanosna navijačica Magdalena Keškić. Riječ je o njemačkoj influencerici hrvatskih korijena koja je ranije privukla veliku pažnju na SP-u.

Ljetuje u Hrvatskoj budući da joj je otac s Kupresa, a majka iz Stona. Na Instagramu je prati 305 tisuća ljudi, a rado pokazuje izazovne fotografije i hvali se luksuznim životom..

'Bila sam jako uzbuđena tijekom prošlih utakmica vatrenih, obožavam navijati za naše igrače. Oduševili su me Livaković i Gvardiol, a Juranović je bio sjajan protiv Brazila' kazala je za Večernji list te dodala da planira ostati do kraja u Dohi.

Prošle je godine sudjelovala na natjecanju Miss Europe Continental. S bratom je pokrenula vlastiti modni brend marku odjeće CroatiaWear, kojom promoviraju Hrvatsku.

  • +21
Hrvatski navijači okupljaju se ispred hotela Hilton uoči Argentine Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX